keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Lahjoja ajatuksella -Art Hannila

Tutustuin eilen aivan ihastuttavaan Art Hannila verkkokauppaan. Kauppa on täynnä uniikkeja, käsitöinä tehtyjä koruja, keramiikkaesineitä, nukkeja, kortteja, nalleja, maalauksia, tauluja ja kaikkea muuta ihanaa. Kauppa on siis täydellinen paratiisi ainutlaatuisen lahjan etsijälle ja miksei itseäänkin voisi piristää jollain kauniilla ja erityisellä esineellä tai teoksella.

Kuva: Art Hannila
Kati Hannila on käsityöyrittäjä, joka tekee tilauksesta myös muotokuvia, sisustustauluja ja maalauksia sekä kuvituksia ja bannereita verkkosivuille asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Art Hannila tarjoaa helmikuun tarjouksena 5 euron alennuksen tilaustyönä tehtävästä muotokuvasta. Oliko sinulla haaveena teettää lasten muotokuvat koristamaan olohuoneen paraatipaikkaa? Muotokuvan voi teettää myös rakkaalle tai läheiselle merkkipäivälahjaksi. Suosittuja aiheita lasten lisäksi ovat kihlapari, hääpari ja 50-vuotis muotokuva. Upeita ja vakuuttavia lisäkuvia Katin töistä voi käydä kurkkimassa verkkokaupan lisäksi hänen blogissaan Ajatukset teoiksi. Käsillä tekemistä: Kati Hannila.
Yllä Pitkä nahkanauhaan tehty keraaminen käsintehty, poltettu ja lasitettu riipus. Alla kaunis Raku -menetelmällä valmistettu keramiikkapuu. Kuvat: Art Hannila.
 Made in Finland.

3 kommenttia:

  1. Kaunis kiitos kaimalle postauksesta ja lämpimästi tervetuloa tutustumaan kaikki verkkopuotiini! :)

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Kun nyt satuin löytämään tämän vanhan postauksen, niin ilmoittelisin tähän, että verkkopuotini on nyt tauolla, mutta jos joku kiinnostui töistäni ja tahtoo tilata vaikka muotokuvan, tai toiveidensa mukaisen korun, tai taulun, niin minuun voi ottaa yhteyttä os. laventelinurmi(at)gmail.com

    Kiitos! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...