tiistai 26. helmikuuta 2013

Lähiön aamu

Kyllä se kevät sieltä tulee ihan selvästi, kun enää ei tarvitse aamulla könytä työpaikalle pilkkopimeässä. Takaisin kotilähiöönkin löytää iltapäivällä ihanassa valossa ilman otsalamppua.

Normaaleina arkiaamuina meidän pikku perhe pakkautuu autoon heti seitsemän jälkeen. Tytön päiväkoti sijaitsee noin kilometrin päässä kotoa, mutta samassa lähiössä kuitenkin. Lähiössä on yhteensä kolme päiväkotia, mutta tyttö sai aikoinaan paikan tietysti siitä kauimmaisesta. Kaikilla lähiössämme ei ole käynyt kuulemma näinkään hyvä tuuri päiväkotipaikan suhteen...

Aamuisin kaikilla on aina kiire pois lähiöstä. Lähiön pääkatu on kuin rallirata. Etukäteen jo hirvittää, kun tytön tuleva koulu sijaitsee eri puolella pääkatua kuin kotimme. Koulun kohdalla olevat hidasteet tuntuvat olevan vain upeita hyppyreitä työpaikoilleen kaasuttavalle kravattiköyhällistölle. Isukki onneksi ajaa hitaasti tukka putkella omalle toimistolleen, tosin kiertämällä ja tipauttamalla matkalla allekirjoittaneen ensin oman sorvinsa (neulojen) ääreen.

Lähiö <3
Lähiön aamu voi joskus näyttää tältä. Kuva otettu tänä aamuna Nokia Lumian kameralla.
Ps. Enää kaksi (lähiö)aamua ostolakkoa jäljellä! Joko saa aloittaa haaveilun ja tehdä listausta kevään ja kesän varalle?

10 kommenttia:

 1. Minäkin oon ihan huomaamatta viettänyt ostolakkoa, ja ajattelin myös aloittaa penkkaamaan kevät ja kesävarastot, jotka on aika olemattomat ainakin Idan osalta...saa (joutuu) siis ostelemaan aika kasan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OStolakon viimeinen kolmannes on mennyt aika kivuttomasti. Ei ole edes tehnyt mieli kauheasti mitään. Tätähän voisi vaikka melkein jatkaa vielä toisen kuukauden (NOT!). Mulla on suunnitelmissa lähinnä hankkia kevääksi ja kesäksi kenkiä ja jotain siistimpää päällepantavaa. Katsotaan nyt, mitä löytyy ja täytyyhän varmaan joku haavekollaasikin työstää tässä vielä.

   Poista
 2. Hyvä postaus! Uskomatonta, mutta totta täälläkin on aamuisin ruuhkanpoikanen, tai siis, muitakin liikenteessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuntuu, että nykyään autoja on ihan järjettömästi. Tännekin on rakennettu viime vuosina vielä paljon lisää... ja kaikki ovat kiireisiä.

   Poista
 3. Kaunis kuva! Saat aloittaa haaveilun :)

  VastaaPoista
 4. tottakai saa tehdä! Mie olen niiiiin ruusunpunasissa ja hempeissä tunnelmissa että oksat pois..paljastusta tulossa siitä ehkä huomnissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiik! Miks huomiseen on vielä niin pitkä aika? :D Täytyy tulla heti kurkkiin!

   Poista
 5. Upea taivaanranta. Hyvin kuvattu. :) Vähiin käy ostoslakko ennenkuin loppuu. ;)

  VastaaPoista
 6. Upeasti olet ostolakkoa toteuttanut, tekisi hyvää minullekin.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...