maanantai 18. helmikuuta 2013

Ja taas rakennetaan Legoilla

Tytön Lego friends kokoelma alkaa paisua uhkaavasti. Viimeisen viikon ajan keittiön pöytä on ollut vallattuna uimalaprojektille. Itseäni tosin saan taas tästäkin valloituksesta syyttää, sillä mitäs menin huomaamaan, että kaikki Lego Friends -sarjan tuotteet ovat kanta-asiakastarjouksessa -20% Stockmannilla (ja myös verkkokaupassa) tämän kuun loppuun saakka. Tytön (ja "lievästi" äidinkin) himoitsema uimala on ollut monesta paikasta loppuunmyyty ja Stockann hyllyssä törröttävä viimeinen uimalapaketti näytti niin yksinäiseltä, että pakkohan se oli sieltä matkaan napata. Ja se ostolakkohan koski ainoastaan tytön vaatetusta, eikö?

Tytöt uimalassa.
"Äiti, eks niin, että nää vois vaikka ottaa aurinkoo ja juoda pirtelöö"
Huuiiii! Löytyy liukumäet ja ponnut ja kaikki.
Tyttö rakentelee jo ohjeiden mukaan kuin vanha tekijä. Jos äippä ei kohta enää kelpaa rakennusavuksi, niin kai saan ainakin osallistua leikkeihin?

8 kommenttia:

 1. Onpas hieno setti! Pinkki on taas vaihteeksi unohtanut legot, ja Monster high on in ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Legot ovat ainakin toistaiseksi vielä in. Tuloaan on tehnyt myös Top Model -jutut. Monster high kuulostaa tutulta, mutta ei ole rantautunut vielä meille.

   Poista
 2. Näyttää niin hauskalta puuhalta että täytyy meidänkin alkaa kerätä noita! :) On vasta yksi pikkanen pihaleipomo..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikeasti tiedä, kumpi meillä on enemmän näistä innoissaan, minä vai tyttö :D Kivaa yhteistä puuhaa.

   Poista
 3. Kova meno altaalla! Nää postaukset lietsoo legokuumetta! Vaikka kyllähän me niitä laakasiiloja ja konehalleja niistä rakennellaankin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Legoja on kyllä joka lähtöön. Meillä on taas nää tyttöjen Legot nousussa, vaikka välillä eivät kelvanneet muut kuin isukin kanssa rakennetut Taru sormusten herrasta systeemit.

   Ihanasti muuten ihan pienillekin Duploissa kaikkea maatilajuttua sun muuta. Meiltäkin sellaisia löytyy, vaikkei laakasiiloista mitään tiedetäkään :D

   Poista
 4. Mä en ole saanu meillä enää pitkään aikaan rakentaa noilla. Leikkikaveriksi vielä kelpaan, kunhan en muuttele mitään. Aika usein kuulen, että "älä koske siihen, kun mä olen sen just rakentanu".

  Pitäisköhän ostaa omat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis varmaan ostaa omat ja kieltää lapsia koskemasta äidin rakentamiin :D Hihi!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...