lauantai 2. helmikuuta 2013

Etsintäkuulutus!

Juuri ilmestyneessä Yhteishyvä -lehdessä oli kirja-arvio uudesta Lego Friends kirjasta. Jos joku näkee jossain kyseisen opuksen, niin vinkkaatko! Emme ole missään kirjaa nähneet ja netin koluaminenkaan ei tuota tulosta. Tytöllä on leikkauksen reippauspalkinto vielä saamatta (ei ole tiennyt, mitä haluaisi) ja tämä kirja Legoineen voisi olla sopiva sellainen. Tyttö on oppinut tosiaan talven aikana lukemaan ja nyt sanat alkavat hahmottua jo melko nopeasti. Pienet tekstinpätkät voisivat leikin lomassa jo mennä ja uskoisin tästä kirjasta olevan apua lukutaidon kehittymiseen.

Kuva: Yhteishyvä.fi

10 kommenttia:

 1. Muistaakseni on niin uutuus ettei ole missään vielä ehtinyt hyllyihin mutta pitäisi ihan just heti kohta olla tulossa moneenkin paikkaan :D. Luulen että löytyy sitten ihan automarketeistakin ja netistä. Siellä vaan ollaan niin malttamattomia ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malttamattomana täällä todellakin, kuten aina! Mutta löytyihän se sitten kuitenkin Ideaparkin Prismasta lopulta. Eilen vielä tuntui, ettei sitä saa mistään!

   Poista
 2. Sama kirja bongattu samasta lehdestä:) Ja täälläkin odotellaan, että tulisi myyntiin. Adlibriksestä löytyy in english, mutta kun ottaisin mieluummin suomeksi meidän lukemista opettelevalle. Eli jos saat vinkkiä mistä löytyy, niin vinkkaatko eespäin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä bongasin kans sitä in english -versiota netistä muutamastakin paikasta, mutta tätä suomenkielistä saikin sitten metsästää. Löytyihän se lopulta Idiksen Prisman lastenkirjaosastolta. Huh! Ihana on!

   Poista
 3. Mielestäni näin tämän kirjan Espoossa OIarin Prismassa niitä taisi olla hyllyssä yksi kappale.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideaparkin Prismassa oli kirjaosastolla kans muutama ja napattiin matkaan. Tosiaan eilen tuntui vielä, ettei ole missään.

   Poista
 4. Hei!

  Prismassa on ainakin täällä meillä (Hml) ollut myynnissä reilun viikon.

  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teillä on siellä sitten tilanne ollut hyvä. Täällä ei näkynyt viikolla missään kaupassa, mutta tänään löytyi :)

   Poista
 5. Varmasti kiva kirja toivottavasti löydätte:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa kivalta. Raporttia tulossa varmasti pian :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...