sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Onko fleda hyvin, näkyykö kello?

Otsikko ei nyt ihan kuvaile tämän äiti-ihmisen todellisuutta. Puolipitkät hiukset sutaisen usein (lähes aina) vain äkkiä ponnarille ja kelloa en käytä. Aika hallitsee elämää muutenkin ihan liikaa ja rannekello tuntuu ranteessa lähinnä ajan kahleelta... Hiustenhoitoon tai laittamiseen en halua tuhrata yhtään ylimääräistä aikaani.

Tämän postauksen pointti on kuitenkin siinä, että voitin jo ennen joulua Antakee armoo -blogin arvonnassa Four Reasonsilta kasan Hairway to Heavenia eli erilaisia hiustenhoitotuotteita. Pienenä vinkkinä sanottakoon, että kaikkia tuotteita ei kannata lotrata päähänsä samalla kertaa niin kuin itse innostuksissani ja kokeilunhalussani tein.
Itselleni Four Reasons -sarjan tuotteista ennen palkinnon saamista tuttuja olivat lähinnä shampoot ja hoitoaineet.
Mietin ensin, että mitä ihmettä teen muotoiluvanukkaalla ja -voiteella, kun minulla on puolipitkät hiukset. Mielsin nämä enemmänkin lyhyiden hiusten kavereiksi. Vanukas toimii kuitenkin määrällisesti varovaisesti käytettynä ihan jopa ponnarikampauksen kohottamiseen ja voide auttaa hiuspörrön kuosiin saamisessa. Muotoilupuuteria en ole osannut vielä käyttää. Tykkään ehkä enemmän kiiltävästä kuin mattaisesta lopputuloksesta, joten arkailuni johtunee varmastikin siitä.

Tyvikohottaja ja hiusnaamio ovat sen sijaan olleet kovassa käytössä. Suihkutettavia hiustuotteita on helppo käyttää ja tyvikohottajalla ponnarikampauksestakin saa nopeasti lässähtämättömän. Hiusnaamio on tullut minun kylpyhuonevarustukseeni jäädäkseen. Se silottaa karheammankin karvan päässäni takuuvarmasti. Hankintalistallani on vielä Four Reasonsin föönaussuihke, jonka taivaallisista vaikutuksista hiuksiin luin ekaa kertaa jo mainitsemastani Antakee armoo -blogista.

Kiitos ja kumarrus! Otan vastaan myös helppoja ja nopeita hoito/laittovinkkejä puolipitkille hiuksille kommenttiboxiin :)

6 kommenttia:

 1. Mä yksinkertaisesti kyllästyin mun hiustyyliin joka on ollut viimeiset 12 vuotta pitkä.
  Silpaistiin ystäväni kanssa lanteille yltäneet hiukset pidemmän mallin polkkamalliin, juuri et ne saa kiinni. Ainakaan vielä ei kaduta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haaveilen lyhyistä hiuksista, mutta mies (jolta siis periaatteessa ei pitäisi mielipidettä kysyä) ei anna leikkauttaa. Tuo sullakin nyt oleva pituus itsellänikin on aina välillä ja sitten annan siitä hiljalleen kasvaa vähän yli olkapään. Itselläni oli nuorena pitkä vaalea tukka puoleen selkään ja se oli ihana... vaikka onhan tätä lyhyempää helpompi hoitaa ja hallita. :)

   Poista
 2. Oo, lyhyiden hiusten unelmia on tosiaan toi muotoiluvanukas ja hiuspuuteri, mulla on molemmat käytössä kun tukka on tollainen pätkä nyt. Pitkät hiukset oli mullakin yleensä vain kiinni, joko ponnarilla, nutturalla tai muulla sykeröllä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin kans, että vanukkaat ja vahat tekevät pidemmästä kuontalosta vähän turhan raskaan oloisen, mutta tyvessä ja latvojen pörröjä pehmittämässä toimivat pidemmässäkin.

   Itselläni on ainakin sen verran taipuisa hiuslaatu, että vapaana oleessaan näytän ihan tarhapöllöltä. Sutturanuttura ja ponnari toimivat ja ovat nopeita :D

   Poista
 3. Mikä ihana palkinto! :)

  Mulla on juurikin puolipitkät hiukset. Näin teen aamuisin: tupeeraus, pää alaspäin ja hiuslakkaa, ponnari tai nuttura, hiuslakkaa. Tadaa! :D Kesällä väkersin joskus etuhiuksiin letin ah niin muodikkaasti. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea palkinnon voitosta!
  Itse olen ainoastaan jotain vahaa kokeillut kun oli hiukan lyhkäsemmän hiukset. En vaan osaa käyttää..
  Blogisani on jotain sinulle ;)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...