lauantai 12. tammikuuta 2013

Ihankivalauantai ja vielä yksi alelöytö

Tulipa kiva pirteä pakkaspäivä ja aurinkokin näyttäytyi. Tytön kanssa on tarkoitus ulkoilla tänä viikonloppuna varastoon ensi viikon varalle, koska voi olla, ettei tyttö leikkaushaavansa kanssa jaksa kiivetä rappusia kolmanteen kerrokseen edes loppuviikosta, vaikka muuten vointi olisikin ihan hyvä. Melkein 18 kiloinen neiti on kuitenkin jo ihan mukavan painoinen tälle pygmiäidille kannettavaksikin...

Ei meidän ulkoilu kuitenkaan kovin pitkäaikaista ollut. Vaikka kuinka yritin olla liikkeessä ja mukana tytön touhuissa, alkoivat ensin syväjäätyä sormet ja lopuksi myös varpaat. Tulisipa taas pian kesä! Yleisesti ottaen tykkään kyllä talvesta, koska palastusrenkaat saa mukavasti piiloon toppatakin alle...
Vuorenvalloitusta ihanan Auringon pilkistellessä puiden lomasta.
Ensitestissä Tinttu -hattu sekä Ticketin uudet toppahousut.
Illansuussa tyttö innostui rakentamaan pienen Lego Friends -setin. Ohjeiden tulkinta ja rakentaminen sujuvat jo hienosti, kunhan setti ei ole liian suuri. Tytön saikkutekemiseksi olemme säästelleet Joulupukin tuomaa Olivian taloa. Saas nähdä, saammeko sitä viikon aikana kaksissanaisin pystyyn vai tarvitsemmeko isukkia apuun.
Havaittavissa saumatonta keskittymistä Aarrekidin raitapaidassa.
Tein myös hyvän löydön ensi syksyä ajatellen Reiman verkkokaupasta. Välikausitakin kuosi ei ehkä ole 100% sitä, mitä olen ajatellut, mutta hinta puolestaan oli. Normaali hinta oli 79 e ja nyt alessa 23,70 e vakuutti. Tämä ei tarkoita kuitenkaan sitä, ettenkö innokkaasti katselisi myös tulevia kevään uutuuksia sillä silmällä. Nyt kuitenkin vannon ja vakuutan, että alehössötykset ovat kohdaltani ohitse!
Kuva: Reimashop. Löytö!
Nyt saunaan ja sitten Putous. Mukavaa iltaa muillekin Sanna-Raipe -faneille!

10 kommenttia:

 1. Sanna-Raipe rulettaa! :D leppoisaa lauantai-illan jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Toi takki on aivan ihana ja mukavan tuntoinen. Tilasin syksyllä itselle tollaisen 164cm mut se pussitti takaa kun lasten malli niin palautin mut tosi kiva oli. Se oli tosin vaalea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä se vaaleampi versio tästä takista oli kyllä nätimpi, mutta siitä ei ollut enää kokoa jäljellä. Katsotaan nyt millainen on ja eiköhän se syksyllä mene vähintään varatakkina. Hinnalla sitä ei oltu ainakaan pilattu.

   Poista
 3. No olipa halpa takki!! Pitääpä käydä kattoon onko siellä muuta noin halvalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouduin kyllä hieraisemaan silmiäni hinnan kohdalla pari kertaa. Aika hyvin oli aletuotteista jo koot menneet. Olisin tilannut välikausihousutkin, jos olisi ollut yhtä hyvässä alessa.

   Poista
 4. Kivannäköinen takki, pitääkin mennä tsekkaamaan Reiman tarjonta, välikausijemmat on meillä ihan tyhjät!
  Blogissani on haaste sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin kävin vain ihan ohimennen vilasemassa, että mitä Reimalla on tarjota välikauteen tällä hetkellä ja tuo takki kyllä tuli ihan puskista.

   Kiitos haasteesta! Yritän ottaa vastaan haasteita ensi viikolla :) Muutama on näitäkin jo jemmassa odottamassa :D

   Poista
 5. Halpa on takki!! Mä odotan kunnon loppualeja Reimalta;)) Viimeksi tilasin halvalla toppahousut ja vk-juttuja alkusyksystä, joten kai sinne tulee keväälläkin ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin kans, että parhaat alet ko. kaupassa ovat sen 30%, mutta nyt siellä näytti olevan muutamia paremmillakin prosenteilla varustettuja... Kokoja oli kyllä enää ihan minimaalisesti jäljellä ainakin niistä, mitä itse kyttäsin.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...