torstai 10. tammikuuta 2013

Melkein kuin jouluna

Tänään viimein kaikki alesta tilatut tuotteet olivat saapuneet ja arkirutiinien lomasta löytyi aikaa pakettien noutamiselle kotiin asti. Huh! Pakettien avaaminen oli melkein yhtä kivaa kuin jouluna.

Booztista tilasin tytölle uudet toppahousut. Tällä kertaa luotin Ticketiin, enkä lähtenyt kikkailemaan halpismerkkien kanssa. Tavoitteenani oli ensi vuoden toppien suhteen saada alea vähintään 40% ja onnistuin siinä mainiosti. (Saimme muuten Lindexiltä uudet toppahousut teippausten kohdalta rikki menneiden tilalle, mutta koon 116 cm housuja ei ollut enää jäljellä, joten 122 cm kokoiset housut lienevät oikean kokoiset vasta ensi talvena.)

Pikku Minean upeasta alesta meille matkasi todella hyvällä lisäalella kauan kyttäämäni Mini a Turen Marisa toppatakki koossa 122 cm. Tyttö kokeili takkia pikaisesti päälleen ja se ei tuntunut kapeamman mallinsa takia mahdottoman suurelta käytettäväksi jo nyt kevättalvella. Ihastuin takkiin aivan mahdottoman paljon. Se on malliltaan kaunis ja hyvin istuva.

Tein ihka ensimmäisen tilaukseni myös Kunkkuihin (Kaksi Kuningasta), kun löysin hyvästä alesta Ej sikke lej:n violetin tähtipyjaman. Tilaukseen lähti myös New Generalsin perhosaluspaita. Neiti haluaa nimittäin nykyään paitojen ja mekkojen alle aluspaidan -kun kaikilla muillakin on!

Saapuipa postin mukana sitten meidän ihan ihka ensimmäinen Tinttu -hattukin. Voi mahtavuutta! Hishis -hattu ylitti kaikki odotukset ja koko 52 on reilun passeli tytölle nyt ja mahtuu varmasti vielä vuoden päästäkin.
Tytön ensi talven toppaa ja Tinttu Hishis -hattu.
Luulen ja lähes vannon, että meidän aleostot alkavat olla nyt pulkassa ja katse käännettäneen jo tulevia kevätmallistoja kohti. Kieli pitkällä odotamme ainakin Molon ja POMPdeLUXIN kevättä ja kesää.

Ps. Postaus sisältää kivoja linkkejä, joita jotkut mainoslinkeiksikin kutsuvat.

10 kommenttia:

 1. Oi, oi tuota hattua olen katsellut moneen otteeseen, mutta kun tarvetta ei olisi ainakaan enää täksi talveksi. Takkikin näyttää niin kivalle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään tarvetta olisi uudelle hatulle ollut, mutta noh, ihan tuollaista eikä edes tuon tapaista ollut vielä :D Tuo MATin takki on malliltaan aivan ihana.

   Poista
 2. Alennusmyynnit ovat ihania, vaikka käyhän se vähän lompakolle:) Mutta vähemmän sentään, kuin ilman alea! Tyhjensin juuri Pompin -50%-alesta E:lle vaatetta koossa 110-116, jotta olisi jotain perusvaatetta odottelemassa. Ja vähän harmonisemmissa väreissä kuin nämä tämänhetkiset oranssi-violetti-vihreä-pinkki-viritykset:D

  Hieman meinasi harmittaa, kun seuraavana päivänä olivat vetäneet kaiken -70%-aleen, mutta kun näin, mitä vauhtia koot ja tuotteet olivat tyhjentyneet, olen sittenkin ihan tyytyväinen, että olin liikkeellä päivää aikaisemmin. Ja pakkohan sieltä oli sitten vielä lisää tilata. Saipa ainakin peruspaitoja ja sukkiksia odottelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli nyt vähän niin kuin pakko hankkia ensi talven kamppeet valmiiksi tytölle, kun en tiedä, olenko vuoden päästä töissä, työtön vai mitä? Yksi iso menoerä ja stressinaihe siis vähemmän ja tosiaan kaikki vähintään -40% alesta :D

   Meille ei tullut sitten lopulta Pompin syksymallistosta mitään! Toki alet katselin, mutta koot menivät aika haipakkaan. Pompin kevät ja kesä tulevat olemaan raikkaan väriset ja varmasti tilaan kesäksi jotain kivaa sieltä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Olen kyllä nyt tyytyväinen, että topat on hankittu :)

   Poista
 4. Kivalta näyttää :) Mä muistan kun eka kerran aikoinaan tilasin Booztilta ja olin ihan paniikissa, et tuleeko tuotteet ja miten käy kun googletin vasta tilauksen jälkeen et oli kaikkea pskaa vaan kirjoitettu ko. firmasta. No onneks en googlettanut etukäteen sillä olis jäänyt ihan mainio ostosparatiisi käyttämättä. Mulla on tähän asti kaikki (myös palautukset) toimineet loistavasti :) Jämäalea odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kans lukenut kaikkea kakkaa kyseisestä firmasta, mutta kaikki kaksi tilausta, mitä sinne olen tehnyt, ovat menneet ihan niin kuin pitääkin. Nyt vielä olin tyytyväinen siitäkin, että tämän viikkoinen paketti tuli postin välityksellä eli sain hakea paketin postista. Aiemmin kuljetusta hoiti joku kotiin ja vain ja ainoastaan kotiin kuljettava firma, jolloin lopputulos oli se, että raahasin sitten pakettiani töistä ruuhkabusseissa kotiin (eivät kuljettaneet iltaisin).

   Poista
 5. Onpas ihania alelöytöjä, mä olen ollut tosi passiivinen tässä alessa. Hämmentävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullakin nyt tuli stoppi alejen suhteen. Ihan öklöttää jo koko sana! Jos vaikka ostokset olisivat tammikuun osalta sitten tässä :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...