keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Hyvää kannattaa joskus odottaa

Sain jo syyskuussa tiedon, että olen voittanut Buzzadorin Oral B Trizone 500 -blogikampanjassa palkinnon mahtavalla postauksellani. Palkinnoksi sain valita joko huippuhienon parranajokoneen tai todella hienon Braun Silk-épil 7 Dual -epilaattorin. Koska parrankasvuni on ainakin toistaiseksi ollut aika heikkoa (olen pärjännyt pinseteillä) ja hammasharjapostauksen testihenkilöllänikin on käytössään suht uudehko partakone, päädyin epilaattoriin. Epilaattori kotiutui viimeinkin eilen, joten ei muuta kuin testistudio pystyyn.

Aiemmat kokemukseni epiloinnista vanhalla "halpisepilaattorillani" olivat todella ikäviä ja kivuliaita, mutta näköjään kunnon laitteella homman voi hoitaa suht pienelläkin irvistyksellä. Uutta epilaattoria voi käyttää suihkussa joko geelin tai vaahdon kanssa. Itselläni ei testistudiossa ollut tietenkään saatavilla kumpaakaan, mutta pelkän veden avullakin sain homman hoidettua suht siististi. Geeli on tosin jo ostoslistallani. Ihan mahtavuutta laitteessa on valo, jolla näkee ajaa hieman heikomminkin valaistussa kylpyhuoneessa. Kunhan saan geelin, niin myös erilaiset ajopäät pääsevät testiin. Enää ei epilointi hirvitätä tätäkään äiti-ihmistä. Tosin seuraavaksi voisin osallistua arvontaan tai kilpailuun, jossa palkintona olisivat pitkät ja kauniit rotusääret...
Mahtava laite! Vielä, kun voittaisi jostain rotusääret. Valon avulla turvallinen ja tarkka ajelu onnistuu myös heikosti valaistussa kylpyhuoneessa.
Voittamaani palkintoon kuului myös vaihtoharjat vuodeksi Oral-B Trizone 500 hammasharjaani. Tosin olen aina luullut, että hammasharja tulisi vaihtaa useammin kuin kerran kolmessa kuukaudessa. Nyt onneksi tuli korjattua sekin harhakäsitys. Testihenkilöni kaappasi tosin itselleen heti käyttöön yhden harjapään eli se siis siitä vuodeksi eteenpäin ajatuksesta.

Millä sinä ajelet ei toivottuja karvoja? Kuinka usein teillä vaihdetaan hammasharja uuteen?

4 kommenttia:

 1. Vautsi, onnea voitosta!! Aika pro-kone kun voi käyttää suihkussakin! Mulla on jo aika vanha epilaattori, mut olen siihen ollut oikein tyytyväinen :) Ja meillä ei varmasti vaihdeta hammasharjoja edes 3kk välein... :( Ne on niitä asioita, joita ei muista tuoda kaupasta ikinä-koskaan ;) Toinen sellainen on D-vitamiini (ja sehän vaatii jo apteekkireissun, ja kun se ei ole matkan varrella, niin arvaa vaan muistaako sen koko putiikin olemassa oloa)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tainnut olla hirveästi osallistujia, kun kerta voitto napsahti kohdalle :D

   Mä olen hylännyt mun aiemman epilaattorin jo ajat sitten, kun epiloiminen sillä on ollut melkoista hampaiden narskuttelua. Tätä uutta voin sanoa kyllä käyttäväni ihan mielelläni. Tosin en olisi itse raaskinut tuon hintaluokan vehjettä itselleni ostaa.

   Mä vaihdan hammasharjaa kyllä melko usein. Luin jostain, että jos hammasharja ehtii kuivua hyvin käyttöjen välillä, pöpöt eivät niissä pääse muhimaan. Jotenkin vain tuntuu, että vaihto tehostaa pesutulosta.

   D-vitamiinit ovat muuten paha, paha muistamisen kannalta. Juu, muistan toki niitä ostaa purkkitolkulla, mutta kuka muistaisi niitä sieltä purkista ottaa ja syödä? Monia D-vitamiinivalmisteita myydään muuten ihan marketeissakin ;) Meillä tyttö syö omega pikkukaloja, joissa on myös D-vitamiini ja niitä saa ainakin marketeista.

   Poista
 2. Vautsi mikä voitto! Ja voi ei... Pitäisikin muistaa piipahtaa buzzadorissa :/ Mun raportit on niin nihkeitä, että niillä ei kyllä voiteta minkäänlaisia palkintoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei ole sitten viime elokuun tullut minkäänlaisia kutsuja uusiin kampanjoihin... Olisi kiva päästä taas buzzaamaan pitkästä aikaa niheästi tai vähemmän niheästi :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...