torstai 20. joulukuuta 2012

Päivän asu

Olen vaateostoslakossa. Tyttö kielsi pari viikkoa sitten ostamasta hänelle enää uusia vaatteita. Olen silti ollut tuhma ja ostanut pari ihan pientä ja tarpeellista juttua. Äiti-ihmiset saavat tehdä välillä tuhmuuksia. Meillä ainakaan Joulupukki ei kuitenkaan muista äiti-ihmistä niin isolla kasalla lahjoja kuin tyttöä tai edes isukkia. Ei, vaikka olisinkin ihan kiltti.

Jenni K Shopista ensi kesäksi (koko 122) tilaamani mekko saapui yllätyslahjoineen eilen. Tyttö ihastui mekkoon ikihyviksi ja koska mekko osoittautui jo nyt pidettävän kokoiseksi, tyttö halusi sen heti tänään päälleen päiväkotiin. Menin myöhempään työvuoroon, joten tyttö ehti aamusella juuri ennen ulkovaatteiden pukemista (villasukat ehtivät jo jalkaan) poseeraamaan kameralle.
Jenni K -handmade- liivimekko. Vaaleanpunainen kuumailmapallomekko tykästytti heti.
Ps. Postaus sisältää mainoslinkin. Olen tilannut Jenni K Shopista jokusen kerran ja työn jälki on aina ollut todella siistiä. Näin joulun alla tilauksessa oli viivettä, mutta minut pidettiin hyvin ajan tasalla tilauksen tilanteesta ja hyvityksenä viivästymisestä saimme Jny Designin pitkähihaisen paidan kaupan päälle. Tilauksellani ei tosin olisi ollut hätää, koska kaavailin mekkoa vasta ensi kesään. Hyvä kuitenkin näin.

8 kommenttia:

 1. Kokoa 122 5 vuotiaalle! Mulla on 134 ja oon 11

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet sitten tosi sirokokoinen :)

   Tuo tytön mekko lienee hiukan niukkaa mitoitusta, koska 110 cm vastaavalla mitoituksella valmistettu alkaa olla meidän 110 cm (ja 17,5 kg) tytölle pieni. Tuo 122 cm mekko oli siis hankittu ajatuksena käyttää ensi kesänä, jolloin tyttö on 6-vuotias. Käsitykseni on, että suurin osa 5-vuotiaista käyttää vaatekokoa n. 116 cm.

   Poista
 2. Onpa nätti mekko! Kävin pikaisesti kurkkaamassa muutakin valikoima, ja musta-valkoinen salmiakkiruutumekko ihastutti kovasti. Harmi ettei 3 vee ole yhtä innostunut mustista ostoksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salmiakkiruutumekko näyttää ihanalta, mutta juu, eipä tuo musta kuulu lemppareihin täälläkään. Vieläkään.

   Poista
 3. Yllättäen pinkkiä :D Kyllä teillekin vielä muita värejä tulee - meillä nyt 8-vuotiaalla on enää hyvin vähän pinkkiä ;D

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis mekko! Meidän tysseille kans;)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...