maanantai 31. joulukuuta 2012

Kiitos tästä vuodesta ja loistavaa Uutta Vuotta 2013

Meillä näyttäisi olevan edessä muutosten vuosi 2013. Pari viimeistä vuotta olemmekin puurtaneet  päivästä toiseen aikalailla tasaisessa arjessa. Muutokset ja uudet asiat tietysti vähän jännittävät, mutta yleensä uudet kuviot ovat kuitenkin tuoneet uutta puhtia ja intoa elämään.

Heti tammikuun alussa tyttö pitäisi ilmoittaa esikouluun, joka alkaa syksyllä. Tytöllä on edessään siis eskarin aloitus ja samalla hoitopaikan vaihdos. Ihmetyttää, ettei päiväkodista tullut vielä mitään esitettä tai ohjeistusta asian suhteen. Haluan kuitenkin hoitaa ilmoittautumisen alta pois mahdollisimman pian.

Syy siihen, miksi haluan eskari-ilmoittautumisen nopeasti alta pois on se, että tytöllä on tammikuun puolessa välissä edessään pieni leikkausoperaatio ja itse jään viikoksi töistä palkattomalle leikkimään kotisairaanhoitajaa ja annostelemaan kipulääkettä.

Huhtikuussa isukki lähtee työmatkalle Etelä-Koreaan. Viimeksi, kun työmatka kohdistui tuolle suunnalle, päätti tulivuori Islannissa purkautua ja matkasta tuli lentojen siirryttyä vähän suunniteltua pidempi. Toivottavasti tällä kerralla menee paremmin.

Tämän vuoden aikana pitäisi myös ilmeisesti etsiä jostain uusi "hoviompelija", sillä Jenni K -handmade- shop lopettaa alkuvuodesta. Onneksi mitään akuuttia tarvetta uusille mekoille ei sentään ole.

Itselläni loppuvat nykyisessä työpaikassa työt näillä näkymin loppukesästä. Parit äippälomat on nyt sitten sijaistettu ja uudet tuulet alkavat puhaltaa. Mitään suunnitelmia ei uuden työn suhteen vielä ole, mutta onhan tässä aikaa katsella. Mahtavia työtarjouksia otetaan vastaan ;)

Kuva on kolmen vuoden takaa Tampereelta.

Riehakkaan iloista loppuvuotta kaikille ja kiitos kuluneesta vuodesta! Iloisia onnistumisia vuodelle 2013!

12 kommenttia:

 1. Hauskaa uutta vuotta! Ihan, että olet siellä ja bloggailet meidän iloksi.
  Jännittäviä juttuja tiedossa teillä vuonna 2013. :)

  VastaaPoista
 2. Oi, teillä on vaikka mitä tiedossa ensi vuonna :) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää Uutta Vuotta teillekin! Tulevat muutokset vievät toivon mukaan eteen päin :)

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta ja onnea kaikkeen uuteen!:) Meilläkin on edessä tarhapaikkojen haku... Niin nopeasti aika kulkee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika menee aivan hirvittävän nopeasti nykyään. Tiedä, mihin madonreikään sitä putoaa, kun lapsi/a tulee taloon :D

   Hyvää Uutta Vuotta teillekin! :)

   Poista
 4. Oikein hyvää Uutta Vuotta ja kiitos kivasta blogistasi!

  VastaaPoista
 5. Kiitos tämän vuoden höpinöistä! :D Ja toivotan oikein onnistunutta seuraavaa vuotta ja onnea matkaan kaikkiin uusiin juttuihin!! Mullakin loppuu kh-tuki, joten jonkinlaista muutosta sitten luvassa huhtikuulla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä ollutkin höpinää kerrakseen. Taisi ihan tässä joulukuun aikana tulla blogiähky :D

   Sullakin on sitten muutoksen tuulet edessä. Tsemppiä ja myötätuulta eli onnea Uudelle Vuodelle!

   Poista
 6. Peukut pystyyn, että mukava työpaikka tulisi sinulle vuodelle 2013. Näin perheellisenä kolmekymppisenä arvostan todella paljon vakituista ja mukavaa työpaikkaa, joka odottaa äippälomalta paluutani. Vakituinen paikka kun on niin kiven alla nykypäivinä. Itse ajattelin, tehdä itselleni askarrellen aarrekarttani. Revin lehdistä mieleisiä kuvia ja liimaan ne kartongille ja päätän toteuttaa ne. Toivottavasti onnistun niissä. Kaikkea ihanaa vuodelle 2013 teidän koko poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nykyistä työtä riittää vielä elokuulle asti, joten hyvin on aikaa löytää uudet kuviot. Itse olen tykännyt siitä, että työpaikka vaihtuu noin parin vuoden välein. En ole halunnut jumittua... vielä. Täytyy kyllä myöntää, että tässä iässä ja elämäntilanteessa olisi ehkä jo suotavaa jumittuakin. Ehkä seuraava työpaikka olisi sitten jo pysyvämpi ja sellainen, johon oikeasti voisi jumittua. Hoitoalalla kyllä on ollut vähän vaikeaa saada vakinaista paikkaa, vaikka kyllä siihenkin on parannusta ja muutosta jo omankin työ"urani" aikana tullut.

   Kaikkea ihanaa teillekin Vuodelle 2013! :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...