lauantai 15. joulukuuta 2012

Keskusta koluttu!

Uuuuh, mikä tuuli ja tuiverrus. Lumi pöllysi ja Visa vinkui. Nyt pitäisi olla yhtä lukuunottamatta kaikki joululahjat hankittuna ja paketeissa. Saattoipa olla, että yhdeltä tontulta loppui joulupaperikin kesken, mutta isukin huumorintaju kestänee varmasti myös prinsessapaperin jouluaattona.

Tampereen keskustassa oli päivällä suhteellisen vähän joululahjojen hamstraajia liikenteessä. Tuiverrus piti varmasti fiksuimmat kotikoloissa. Itsekään en yleensä jätä lahjojen hankintaa näin viime tippaan (miten niin viime tippaan, aattoon on vielä yli viikko aikaa), mutta jollain tasolla en ole löytänyt vieläkään sitä fiilistä, mikä kunnon hamstrausmeininkiin pitäisi saavuttaa. Luulen, että meillä onkin tästä johtuen pysynyt lahjojen hankinta todella hyvin kohtuudessa. Sopivasta määrästä paketteja kuoriutunee vain hyödyllisiä, toivottuja ja muutamia hauskoja juttuja.

Joulutorilla olisi varmasti ollut enemmän vilskettä, jos ei tuuli olisi meinannut ajoittain viedä tukkaakin päästä (lakki lähti jo alkumetreillä).


4 kommenttia:

 1. Mäkin kävin tänään jouluostoksilla, ja onneksi sattui olemaan lelut ota 4 maksa 3, ja siitäkin sitten vielä sai 20e alennusta kupongilla, joten mama so happy ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Sä teit sitten hyviä ostoksia. Itselläni ei käynyt ihan noin hyvä mäihä alejen suhteen, mutta eipä onneksi enää ihan kauhean montaa lahjaa ollutkaan ostamatta. Niiden perässä ei kannattanut lähteä merta edemmäs kalaan :)

   Poista
 2. Sä oot ihan sissi! Kai munkin pitäisi miehelle yksi levy käydä hakemassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No, jos ihan totta puhutaan, niin luikittiin kyllä aika haipakkaa lopulta Koskariin sisätiloihin... että se siitä sissimeiningistä.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...