sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Ihan pihalla

Kerrankin, kun olisi ollut vain pari astetta pakkasta ja koko pieni perhe saatu ulkoistettua, niin tyttöä ei kiinnostanut ulkoilla juuri yhtään. No, ei kai sitä isukki ja äiti-ihminen maailman parasta ulkoiluseuraa olekaan. Ihanasta säästä huolimatta ketään muita ei pihassa, puistossa eikä kelkkamäessä näkynyt. Missä ihmiset piileskelevät näin joulun alla? Shoppailemassako?

Kotipihan liukumäessä luisti liukuri.
Vuori valloitettu!
Neiti arkajalka halusi isukin kelkkaa ohjaamaan. Omat jalat valmiina jarrulla...
Keskittynyt ilme, vaikka kuva onkin vain lavastettu. Huomatkaa, miten hyvin kelkka ja haalari mätsäävät yhteen!
Mukavaa joulun odotusta!
Kuvien räpsimisestä huolimatta omat sormeni eivät olleet vielä edes jäässä tytön suunnatessa takaisin sisälle sisäleikkeihin...

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hihi, niin on, vaikka viime jouluna alkoikin tytöllä alahuuli väpättää, kun paketista tulikin kelkka eikä värikyniä :D

   Poista
 2. Meidän pojat sai vuosi sitten lahjaksi rattikelkan, mutta silloinen kaksvee ei uskaltanut sen kyytiin. Ehkä tänä talvena sitten... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelkka on hyvä hankinta, sillä on varmaan vielä kymppiveenäkin käyttöä.. eli ei haittaa, vaikkei vielä uskallakaan :)

   Poista
 3. Mukavat touhut teillä jälleen! Ja voi ihuna, mikä pieni nappisilmä-kiitäjä edellisen postauksen kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin kerrankin viihtynyt pihalla pidempään kuin tytsy (harvinaista). Juu, tuollaisen nappisilmäkiitäjän perässä mä juoksin silloin muutama vuosi sitten. Täytyy vain huokailla, että oi, oi niitä aikoja.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...