torstai 8. marraskuuta 2012

Valmistautumista Jouluun -Tina Wodstrup mekko

Haluan, että tyttö pukeutuu Jouluna johonkin muuhun kuin pinkkiin. Pinkki väri on saanut meillä (niin kuin varmaan monessa muussakin pikkutyttöperheessä) kovin arkisen leiman. Pinkkiä siellä, pinkkiä täällä. Ruokakin varmasti maittaisi tytölle paremmin, jos sen värjäisi karamelliväreillä pinkiksi...

Viime Jouluna tyttö avasi kääröjään niin ikään Tina Wodstrupin velourluomuksessa, joten siitä oli hyvä lähteä suunnittelemaan tulevan aatonkin pukeutumista. Uuden mekon väri on roosa, joka tosin omaan silmääni taittaa enemmän beigeen. Luonnonvalossa tulee esille myös kaunis roosa vivahde. Kaunis! Tilasin mekon Pikku Mineasta kivalla alella.

Nämä kuvat ovat otettu sisällä syyshämärässä ja mekko ja kuvat näyttävät enemmän beigeiltä kuin mekko luonnossa.

Tyttö ei ensin halunnut sovittaa mekkoa -koska se ei ole pinkki, mutta saatuaan ihanan pehmoisen mekon päällensä: "Saanko pitää tätä koko päivän?"
Tina Wodstrupin vaatteet ovat ilmeisen reilua mitoitusta. Meillekin olisi riittänyt varmasti kokoa pienempi (tämä 6y).
Viime vuonna lahjoja availtiin Tina Wodstrupiin sonnustautuneena näin:

Myös tämän Tina Wodstrupin hankin (vuosi sitten) Pikku Mineasta.
Onko teillä mietitty Jouluvaatetusta?

6 kommenttia:

 1. Itse jouluaaton vaatetusta en ole vielä kunnolla ehtinytkään pohtimaan. Meillä pukeudutaan kuitenkin koko joulunaika jouluisasti. Siihen hätään on hankittuna molemmille lapsille mm. Me&I nalletaskuhousut ja parit niihin sopivat yläosat.
  Onni pukee aattona kauluspaitabody+liivi yhdistelmän. Aamulle pitäisi mekko katsella jostain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan joulunaika ihan kotosalla, joten pukeudutaan melko kotoisasti. Tyttö kyllä haluaa varmasti päälleen jotain pinkkiä ja tonttulakin. Aattona sitten yritetään ainakin pukeutua vähän siistimmin.

   Nyt, kun alkaa olla vaatetusasiat kohdillaan, pitäisi varmaan keskittyä niihin tonttuhommiin eli lahjaostoksiin...

   Poista
 2. Piti tulla heti kurkistamaan ja juu TW koot ovat reiluja! Harmi kun koot ovat jo menneet tästä ihanuudesta. : / Noh on ainakin kasvunvaraa. : ))

  Meillä jouluna pukeudutaan jonkinlaiseen mekkoon, isommat pukee "siistit" vaatteet ja Minea yleensä on sitten isosiskon käsittelyssä saanut kiharat jne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Martze jälleen mukavasta palvelusta :) Meitä ei pieni reiluus mokossa haittaa ja toisaalta tuo viime vuotinen 5 y kokoa oleva on hihoista jo aika nafti, joten näin saattaisi olla myös tuon mekon kohdalla.

   Koskahan meidän neidillä kasvaa ja vahvistuvat nuo hiukset sen verran, että voitaisiin alkaa kiharapilvistä edes puhua. Tyttö kyllä nauttii kovasti siitä, että saa hienostella pienten palmikoiden ja pinnien kanssa. Mekon mukana tulleet pinnitkin olivat muuten tosi mieluisat, tyttö kiittää :)

   Poista
 3. Haaste tulossa mun blogissa sulle ihan pian kun saan postauksen kasaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Kiitos :) Täytyy käydä kurkkimassa vielä illan aikana.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...