torstai 1. marraskuuta 2012

Talvikenkien hankintaa, osa 4 (toistaiseksi viimeinen osa)

Tämä äippä hurahti sitten ihan täydellisesti, nimittäin El Naturalistan kenkiin. Muistanette varmaan, että ainoa Hullujen päivien ostokseni olivat Naturalistan kengät ja niihin hurahtaneena hankin Spartoosta toiset Naturalistat. Täytyy kyllä sanoa, että toimitus oli äärimmäisen hidas (päivää vaille kaksi viikkoa) ja vaati "hetikaikkimullenyt" -ihmiseltä äärimmäisen paljon kärsivällisyyttä odottaa kenkiä. Ehdin jo laittaa eilen kyselyä kuljetusyhtiölle, että missä kengät mahtavat seikkailla, kun seurantapalvelusta näin, että olivat tulleet jo maanantaina Suomeen. Tänään kengät kuitenkin saapuivat lähi Siwaan ja voi, että ne ovat ihanat. Kyllä kelpaa nyt mennä pikkujouluilemaan uusissa kengissä, vai mitä? Tässä muuten meni sitten rikki sekin vannotus, että yli satasen kenkiä en osta... Täyttä hintaa en kuitenkaan maksanut.

Namit Naturalistat. 7 cm korko takaa, että näillä osaa kävellä kehnompikin kipittelijä. Eli siis minä.
Myös tyttö sai tänään viimeinkin "köpöttimet" pakkaskelien talviulkoiluun. Meillä oli tilauksessa Ellokselta Superfitin talvikengät, mutta peruin tilauksen, koska kenkien toimitusta olisi joutunut odottamaan lähes neljä viikkoa. Koska odottaminen ei ole vahvimpia ominaisuuksiani ja talvikin tuntui jo painavan tosissaan päälle jotain muuta oli keksittävä tilalle. Citymarketin plussakorttitarjouksista bongasin Reimatecin talvinilkkurit ja päätös oli tehty. (Citymarketin verkkokaupassa on muuten 1.-7.11 . lastenvaatteet -30% tarjouksessa.)

Lämpimän oloiset ovat ainakin nämä Reimatecin talvinilkkurit.
Nyt on meidän kenkähankinnat taas talveksi tehty ja tämä äippä meinaa pärjätä hankkimillaan kengillä useammankin talven.

Ps. Täällä talvi teki sen uhkaamansa välikuoleman ja kurakausi palasi. Pimeää on ja märkää... taidan tästä mennä ja pistää pyykkikoneen laulamaan. Lumi ja talvi, tulkaa äkkiä takaisin!

14 kommenttia:

  1. On ne El Naturalistat vaan HIENOT! ja reiman kengät oli viime talvena J:n lempparit.
    Johannes näki sateen valoisan puolen aamulla hihkuessaan innoissaan, että ihanaa! Kesä on taas tullut! Ulkona näyttää niin ihanan lämpivällekin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat nuo Naturalistat hyvät jalassakin. Yllättäen nämä ovat leveämpää lestiäkin kuin ne ensimmäiset hankkimani, vaikka näyttävät sirommilta.

      Toivotaan, että Reimateceistä tulee tytönkin lempparit. Vikingit ovat olleet parina viime talvena kuulemma kylmät, joten niitä ei nyt sitten edes harkittu.

      Ihana, positiivinen Johannes :D Hitsi, kun osaisi itsekin nähdä asiat noin positiivisesti. Mua on suoraan sanottuna masentanut tällä viikolla tuo kura (ja lumeton pimeys) ihan hirveästi... :D

      Poista
  2. Oi oi ihanat kengät :)ja reimankin kegät näyttää tosi kivoille! Saa pakkaset tulla.

    VastaaPoista
  3. Hienot Reiman kengät mutta kuinkas kun eikös nuo ole lilat eikä pinkit ;).

    Niin eikä noissa sun El Naturalistoissakaan mitään vikaa ole (paitsi se piiiitkä toimitusaika :D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lilat ovat. Ja saavat nyt kelvata! Varteenotettavia kenkävaihtoehtoja tutkiskellessani tulin siihen lopputulokseen, että pinkkejä kenkiä on aika harvassa. Tyttö kelpuutti nämä ja saavat sitten luvan sopia asusteisiinkin. Päiväkodissa ja pihassa ei kai ole niin tarkkaa :D

      Juu, en ymmärrä, missä nuo mun kengät oikein pyörivät näin pitkään. Pääasia kuitenkin, että ovat täällä tänään. Tämä oli eka kerta, kun tilasin Spartoosta. Brandokseltakin vain pari kertaa ja sieltä tulee muistaakseni paketti viikossa.

      Poista
  4. Mulla on samat NaturaListat ja muutamat muutkin :DD
    Noilla korollisilla en osaa kävellä, miun jalkoihin nuo sattuu. Oon vuoden yrittänyt opetella noita pitämään, mut 30min on maksimi minkä jalat kestää :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hitsi! Noista muuten kehotettiin ottamaan numeroa pienempi koko, mitä normaalisti. Otin uhmaten oman kokoni, kun arvasin, että muuten päättää isovarpaasta. Vähän väljältä lesti vaikuttaa, mutta paksumman sukan kanssa menee toivon mukaan. Täytyy sisäänajaa nämä ensi viikolla ja ennen pikkujouluja.

      Poista
    2. Tänään testasin noita korollisia jalassa vähän pidempään ja hyviltä tuntuvat. Sen verran ovat väljät ja hivenen kävely ottaa päkiöihin, että meinaan laittaa niihin päkiätyynyt. Oletko itse kokeillut sellaisia? Silikoniset pysyvät parhaiten paikoillaan ;)

      Poista
    3. Päkiätyynyt -Kiitos vinkistä!!!

      Poista
  5. hianot :) mäki sain vihdoin ostettua ne talvikengät ja satasella lähti mullakin :P mutta nyt on nahkaa ja väri mustanpunainen eli kyllä kelpaa :) ja toivon mukaan noilla sitten monta vuotta meneekin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Mullakin on nyt sitten koko talvikenkäarsenaali uusittu, joten näillä mennään ja pitkää.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...