sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Liukurimäkeä ja Legoleikkejä

Miksi viikonloput menevät aina liian nopeasti? Yritys on aina olla ohjelmoimatta koko viikonloppua täyteen, koska sitä nopeammin se kuluu, mitä enemmän on tekemistä. Vai kuvittelenko vain?

Niukasta lumipeitteestä oli kuitenkin pakko ottaa irti kaikki mahdollinen. Tiistaille on jo luvattu vesisateita ja se voi olla lupaavasti alkaneen talven äkillinen välikuolema. Ei siis muuta kuin liukuri (ja pulkka) esille ja mäkeen...

Vähän enemmänkin sitä lunta olisi saanut tulla... Liukuri ei kuulemma luistanut tarpeeksi hyvin.

Lumikakkutehdas piti myös avata oitis:

"Ensin täytetään", "Tuli tosi hieno!" "Siirrän sen... Plääääh! Se meni rikki!"
Sisäleikeistä pop on nyt Legoilla rakentelu. En tiedä, kumpi on Taru sormusten herrasta -Legoista enemmän innoissaan isukki vai tyttö. Pääasia, että tytölläkin alkaa Legojen rakentelu ohjeiden mukaan sujua. Lisäksi isukin tarinointi Legoleikkien lomassa on herättänyt tytössä sellaista mielenkiintoa Sormustarua kohtaan, että aloittivatpa iltakirjaksi tänään sen kaamean järkäleen lukemisen. Mielestäni se ei ole ihan 5-vuotiaan iltakirjaksi sopivaa tekstiä, mutta isukki lupasi pehmentää jännimpiä kohtia. Saa nähdä, kuinka pitkälle jaksavat.

Lukitarin hyökkäys on mielestäni yksi Taru sormusten herrasta -elokuvan mieleenpainuvampia kohtauksia. Myös Lego -versio kohtauksesta on aika karmivan hieno. Tyttö on alkanut hahmottaa, miten Legoja rakennetaan ohjeiden mukaan.
Miten teidän viikonloppu on sujunut? Menikö se liian nopeasti?

6 kommenttia:

 1. Oi vitsi, kyllä on aika hujahtanut täälläkin! Mun pitäis nyt ihan totisesti pakata!!! :D

  Tulis tännekin sitä lunta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaaminen on kyllä rankkaa! Mutta kyllä se siitä, tsemppiä! :)

   Eiköhän se talvi tule sinnekin! On kyllä ihanaa, kun on ollut pari päivää paljon valoisempaa.

   Poista
 2. Onpas mukavat touhut teillä taas. :) mä olin tänään pari tuntia joulumyyjäisissä myymässä ystäväni tuotteita... Hiljaista oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisko olla, ettei ihmiset noin pääsääntöisesti ihan vielä tajua, että joulu lähestyy? :D Koska niitä joululahjoja pitäis alkaa hamstraamaan? Mä en käsitä, mikä mua vaivaa, kun koskaan en ole näin myöhäiseksi jättänyt.

   Poista
 3. Eih, vesisadetta? Vaikka kyllähän sen taas tiesi ettei lumi ole pysyvää, mutta ainahan sitä toivoo varsinkin, kun loskap*skaa tiedossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vesisadetta tuo Foregan sääpalvelu ainakin vielä eilen povasi. On kyllä ollut ihanaa, kun tytön vaatteet ovat olleet vain ravistelua ja kuivaamista vaille valmiit seuraavaan ulkoiluun. Hirvittää jo etukäteen taas sen kurashown alkaminen.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...