lauantai 24. marraskuuta 2012

Raikkaana riemuna rinnallani

Luottokamapostauksessa hehkutin iloista Riiminka -laukkuani (Pikku-Vuokko). Parempaa laukkua ei voi olla olemassakaan, joten nyt, kun tuli aika hankkia uusi ja vähän isompi laukku, oli itsestään selvää, minne suuntaisin tekemään ostokseni. Riiminkaa on myynnissä lahjatavaraliikkeissä ja Taito Shop -myymälöissä ympäri Suomen, mutta tilaamalla suoraan Riiminka verkkokaupasta, saa valittua juuri sellaisen värin ja kivan kuvan tuotteeseen kuin itse haluaa.
Siinä se nyt on. Uusi Iso-Lotta laukkuni, joka suorastaan hurmaa laskoksillaan. Laskokset antavat laukkuun tarvittaessa mukavasti lisätilaa. Etutaskuun mahtuu mukavasti bussikortti, avaimet ja tarvittaessa myös kännykkä. Laukun sisältä löytyy tuplatasku, jossa toisessa on vetoketju. Todella toimiva ja tilava laukku.
Riiminka -tuotteiden idea on raikkaissa luonnonläheisissä väreissä ja materiaaleissa. Riiminka -tuotteet tunnistaa myös omaleimaisista ja valloittavista kuvioista. Riiminka on muuten täysin kotimainen yritys, jossa sisarukset Kati ja Minna ovat suunnitelleet ja valmistaneet Riiminka tuotteita Jyväskylässä jo vuodesta 2003 lähtien. Valikoimissa on muun muassa laukkuja, erilaisia pussukoita, tunikoita, avaimenperiä, avainnauhoja... Kaikki yhtä ihania.

Ensi kosketukseni Riiminkaan oli täpötäydessä aamuruuhkabississa jo melkein kaksi vuotta sitten. Näin eräällä nuorella naisella aivan ihastuttavan laukun, jossa oli pöllökuvio. Yritin parhaani mukaan tsuumailla pientä punaista lappua pöllön vieressä, mutten saanut likinäköisenä tekstistä selvää. Seuraavana aamuna kuvio toistui. Yritin taas tsuumailla ja yritykseksi jäi. Googlettaminenkaan ei tuottanut toivottua tulosta. (Täällä Tampereella ei ole tapana bussissa puhua kenellekään vieraalle, siksi en kysynyt suoraan laukun omistajalta.) Muutamia viikkoja myöhemmin, kesälomakauden jo alettua ja bussien ollessa vähemmän ruuhkaiset, näin saman nuoren naisen saman laukun kanssa ja änkesin niin lähelle istumaan, että näin lapussa lukevan Riiminka. JIPII! Siitä se sitten lähti; täydellinen hurahdus.

Tytölle tilasin Tuula tunikamekon, joka on valmistettu helppohoitoisesta ryppykankaasta. Eikö olekin ihastuttava? Myös naisille on tarjolla erilaisia ja ihastuttavia tunikoita.

Tytön Tuula tunikamekko on kokoa 120 cm. Kissakuvio oli tälle tytölle itsestään selvä valinta. Tuula tunikamekkoa on saatavina myös turkoosilla- ja grafiitin värisellä ryppykankaalla ja kuviovaihtoehtoja on useampia.

Riiminka -maailma on täynnä ihastuttavia juttuja.
Maltatteko odottaa, jos pyöräytetään joulun jälkeen käyntiin pieni Riiminka-arvonta?

Ps. Postaus sisältää mainoslinkin. Kuvien laatu on juuri sitä, mitä pimeässä silmät kiinni saa räpsittyä.

16 kommenttia:

  1. Oi minäkin voisin kuvitella pukevani esikoiselle samanlaisen mekkosen, tuo on kyl niin ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisin kuvitella pukevani itsekin tuollaisen tunikanmekkosen. Aivan ihania!

      Poista
  2. Ei, ei malteta odottaa arvontaa vaan rynnätään verkkokauppaan ihan nyt heti - noh, ainakin katselemaan :D. Vähään aikaan ei olekaan ollut Riiminkaa käytössä, tytön viimeisin mekko oli kokoa 68 eli on siitä tovi :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi! Lasten vaatteista ei olekaan ainakaan tällä hetkellä tarjolla muuta kuin tuo Tuula tunikamekko, mutta mielestäni aiemmin oli enemmänkin.

      Poista
  3. Onpa ihana laukku! Olen kulkenut Avonin Marimekko-kassilla nyt niin kauan, että jokohan pitäisi harkita vaihtoa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvin on sekin kassi kestänyt! Riiminka on hyvä vaihtoehto kyllä. Ovat meinaan tukevampia (kuin se kyseinen Marimekko). Toki hintaakin on vähän enemmän ;)

      Poista
  4. Voi jee. Piti sitten mennä ihastelemaan noita laukkuja. Se ilta-anni rusetilla söi mun sydämen! Ja niin moni muukin viehätti luvattoman paljon. Auts. Pitää varmaan kirjoittaa joulupukille!

    VastaaPoista
  5. Hurmaavat laskokset laukussa! -Ja kivan erikoinen mekko! Täällä taitaa olla neuvolan tätien työtunikoina Riiminkaa ja olen niitä käynneilläni ihaillut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana! Mä tekisin kans töitä enemmän kuin mieluusti Riimingan tunikassa... omakustanteisesti tietysti :D

      Poista
  6. Ihana laukku, meillä on riimigan pari tonttulakkia, ostettu muutama vuosi sitten toisessa on kissan kuva ja toisessa sydän tosi kivoja ja tykättyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih! Mä en ole Riimingan tonttulakkeja nähnytkään. Varmaan tosi kivat!

      Poista
  7. Ei naista ilman laukkua;) Kiva uus hankinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ilman laukkua voi olla ja vaihtelukin virkistää kovasti... vaikka merkkiuskollinen nyt olinkin. :)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...