keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Maxomorraa ensi kesään

Aina se on mielessä; kesä. Jopa siis tässä joulun alla on hyvä miettiä jo ensi kesää. Vai?

Viime kesänä oli niin viileää, että ilman hupparia tai svetaria tai ylipäätään pitkiä hihoja ei tainnut monenakaan päivänä tarjeta. Ei siis ollut vaikea tehdä ostospäätöstä, kun luin Tittin elämää -blogista Lastenpuoti Sagan viikkotarjouksesta. Lisäksi oli tarjolla vielä lisäalekoodia, kumulatiivinen ale tilaukseen sekä ilmainen toimitus... korjaan, nopea ilmainen toimitus.

Tilasin tytön hupparin ja veloursvetarin koossa 122/128. Viime kesänä oli käytössä Maxomorraa koossa 110/116 ja mielestäni varsinkaan hupparin kohdalla se ei ollut yhtään liikaa.

Maxomorran Dandelion huppari on nyt hankittu. Pitäisiköhän hankkia vielä samaa kuosia oleva trikoopipo?
Maxomorran velourvaatteita meillä ei ole aiemmin ollutkaan. Tämä menee myös kevätpuolella välipusakkana takin alla.
Viime kesänähän tytön suosikkihuppariksi nousi juuri Maxomorran sydänkuosinen huppari. Se oli mukava ja huoleton pitää, vaikka loppukesästä kymmenet pesukerrat alkoivat kuosissa toki jo näkyä.

Lastenpuoti Saga oli meille ihan uusi tuttavuus. Erityisesti ilahduin ilmaisesta toimituksesta, hyvästä valikoimasta ja mielenkiintoisista viikkotarjouksista.

9 kommenttia:

  1. Heh, Pinkillä on yks Maxomorran iänikuinen paita 122/128 vieläkin kaapissa - vähän alkaa olla hihat lyhyet, mutta pitää sitä vieläkin välillä... :D Pitäisi vähän siivota kaappia, kun on neitonen tainnut vähän kasvaa...

    Niin ja kivoja hankintoja siis :) Kyllä melkeen pipon hankkisin kans ;D KEltaisella oli tuota kuosia vaaleanvihreä pipo aikoinaan - se oli vissiin tytöille ajateltu, kun sisävuori oli pinkki, mutta eipä se sieltä näkynyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäis kans tehdä kaappi-inventaario tytön kaappiin ja omaani myös. Mä olen kasvanut leveys- ja tyttö pituussuunnassa...

      Poista
    2. Ja pipo täytyy pistää kyttäyslistalle ;)

      Poista
  2. Mä en ollut tuota lastenpuoti sagaa, aikaisemmin löytänytkään. Vaikutti huippu hyvältä! Mä ilahdun aina postikuluttomuudesta ihan kohtuuttoman paljon.
    Maxomorraakin parempi valikoima kuin mitä muualla olen nähnytkään.

    Dandellion kuosi on muuten yks lemppareita. Hauska.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle oli kans tuo Lastenpuoti Saga ihan uusi tuttavuus. Yllätyin kans positiivisesti valikoiman laajuudesta ja tietysti siitä ilmaisesta toimituksesta.

      Mulla oli alunperin suunnitelmissa hankkia tytölle päärynäkuosinen huppari, mutta sitten toisaalta tuo Dandellion alkoikin houkuttaa. Päärynäähän tytöllä on mekkona jo kuitenkin.

      Poista
  3. Minä oon ihan myyty tälle dandellion-kuosille, mutten osaa päättää mikä olisi kiva, mekko, jumpsuit vai huppari, ja kummallekko muksulle; tummalle vai vaalealle, vai pitäisikö ostaa kaikki ja molemmille, säästyis arpomiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuosi on kyllä ihana ja sopii moneen menoon. Se on myös niin tyttömäinen, että uskon siitä tulevan meilläkin suosikki kevään tullen. Tuo kuosi muuten pukee varmasti sekä tummaa että vaaleaa ;)

      Poista
  4. Ihania juttuja oot tilannut. Mukava, että lukijatarjouksesta ja postauksista oli hyötyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvistä vinkeistä ja lukijatarjouksista! Olen aika haukka kyllä kieltämättä niihin tarttumaan ja innostun helposti uusista jutuista :)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...