torstai 15. marraskuuta 2012

Luottokamat

Nappasin Hupulaiset -blogista tyrkyllä olleen haasteen postata omista luottokamoistani.

Luottokamaa on ehdottomasti iloinen Riiminka -laukkuni. Olen kulkenut sen kanssa sulassa sovussa jo 1,5 vuotta. Se on helppo heittää olan yli ja tuntuu kevyeltä kantaa. Laukussa kulkevat mukavasti myös eväät työpaikalle kaikkien muiden tykötarpeiden lisäksi. Raikkaasta Riimingasta on tulossa lisää postausta myöhemmin...

Iloinen Riiminka -laukkuni on kulkenut riemuna rinnallani jo pitkään. Ehdotonta luottokamaa siis!
Lyhyempi, mutta ehdottoman vakuuttava, luottokamatuttavuus ovat tietysti El Naturalista kenkäni. Olen talsinut kengilläni nyt noin kuukauden päivät ja ne ovat kokeneet jo tuiskut ja tuulet, vesisateista nyt puhumattakaan. Niillä on ihana kävellä! Tuskin tulen paljon muita kenkiäni talven aikana tarvitsemaan.

El Naturalista. Rakkautta ensi kosketuksella. Näillä kävely on kuin pilvien päällä hyppimistä. Selvää luottokamaa.
Luottokamoja etsiessä tulin vilkaisseeksi myös vaatekaappiini. Huosutangoilla roikkui noin kymmenet Esprit farkut. Kyllä, ehdotonta luottokamaa! Suurimmassa osassa Esprit farkkuja on tarjolla lahkeen pituus 30 tuumaa, joka on juuri sopiva tälle 155 cm lyhyellä Pygmille. Monen muun merkin farkuissa lyhin lahkeen pituus on 32 tuumaa, joka on armottomasti sen ~10 cm liian pitkä. Omasta kaapistani löytyy Esprittiä kapealla, levenevällä ja suoralla lahkeella.

Työkaverini suositteli Espritin farkkuja melkein pari vuotta sitten ja sen jälkeen niitä onkin kertynyt kaappiin kymmenet. Hyvät ovat tälle "vähän" ongelmallisellekin kropan mallille.
Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpinä luottokamoina esittelen Aloe Vera voiteeni. Moisturizing lotion on loistava voide esimerkiksi kasvoille. Monikäyttöisenä se käy myös vartalolle ja käsille. Se suojaa, kosteuttaa ja on ihan loistava meikinalusvoide. Gelly on todellinen hoitogeeli. Se lievittää muun muassa auringonpolttamaa ihoa ja auttaa hyönteisten puremiin. Näin talvella se on aivan loistava Propolis -voiteeseen sekoitettuna talvikuivalle vartalolle. Tytön suosikkivoide on Propolis ja hänen herkkää ja talvikuivaa hipiäänsä ei saakaan kuulemma rasvata millään muulla kuin "mehiläisrasvalla". Lähipiirissä Propoliksesta on ollut apua myös taiveihottumiin ja rohtumiin. Ilman näitä en enää pärjää!

Näitä suosikkirasvoja ei markettien hyllyiltä kannata etsiä. Tuotteet ovat ainoastaan kotimyynnissä.
Pysy kuulolla, luvassa on pian luottokama-arvonta. Mitä luulet, arvonko laukkuni, kenkäni, farkkuni vai voiteeni?

Haastan myös kaikki muut bloggarit kertomaan omista luottokamoistaan omassa blogissaan. Jonkun luottokama voi olla jonkun toisen tuleva luottokama. Kuulen mielelläni luottokamoistanne myös kommenttiboxissa.

15 kommenttia:

  1. Tämä oli tosi kiva, mä arvaan että arvonta liittyy laukkuun,kiitos tuosta farkkuvinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Mä toivon kans, että saadaan pian tuohon laukkuun liittyvä arvonta... mutta nyt kuitenkin jotain muuta.

      Poista
  2. Ai niin! Minulla oli joskus Espritin farkut ja ne olivat todella hyvät. Riiminka-laukku ja Forever kosmetiikka ovatkin minulle aivan uusia tuttavuuksia. Olipas mukava postaus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että nuo kaksi ovat niitä ei kaikille niin tuttuja juttuja, vaikka itselleni ne ovat olleet pitkään jo tosi tärkeitä. Espritin farkut ovat kyllä hyviä päällä. Mulla on näiden myötä jääneet muut ihan pitämättä, koska ovat niin kamalan tuntuisia :D

      Poista
    2. Moikka, lähdin eilen Tampereelle poikien kanssa ihan ex tempore. Huomenna mennään Keskustorille joulunavaukseen ennen kotiinlähtöä, että jos tulette sinne, ehkä bongaat mutaiset veljekset sieltä. ;)

      Poista
    3. Olis kyllä kiva bongata mutaiset veljekset ihan livenä :D Hitsiläinen, mulla meni tää Joulunavaus nyt sunnitelmissa vain vähän ohi. Tyttö meni tänään mummolaan yökylään (ovat nyt teatterissa). Huomenna oli tarkoitus iltapäivällä heittää tytön serkun tytölle meiltä turhiksi jääneitä leluja... Pistän sun blogiin viestiä, jos ollaan kuitenkin tulossa joulun avausta katsomaan... ja teitä :)

      Poista
    4. Ok, kattellahan! Oltiin tänään Särkänniemen akvaariossa, näsinneulassa, kuopuksessa... Musta tuntuu, että tän loman jälkeen tarvin lomaa.

      Poista
    5. Hihi! Koitahan jaksaa siellä... täällä :D

      Poista
    6. En jaksanut: tultiin just kotiin. :D piti paeta lomaa kotiin!

      Poista
    7. :D Koti on maailman paras paikka! Nyt lepoa sitten vaan.

      Poista
  3. No kengäthän sun tietty pitäis arpoa ;D

    Mulla olis aika minta postausta jonossa, tämäkin luottokamat... tuntuu ettei nykyään kerkeä mitään :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, lupaan arpoa vaikka kasan kenkiä heti, kun voitan lotossa :D

      Sulla on nyt siellä kotona sisustusbrojektia ja totuttelua uusiin kuvioihin, joten ei mikään ihme, ettei aika meinaa riittää :D Hyvinhän sä silti olet vetänyt ;)

      Poista
  4. AAA, Oonko vähän urpo. Oon miettinyt, et etpä päivittele enää blogiassi kun ei näy listoilla... Tadaa, enpä ollu liittynyt lukijaksi :D SORRY!

    Kivoja kamoja. Veikkaan tota alinta, mut en kyllä osaa sanoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, tekevälle sattuu :D

      Pyöräytän arvonnan käyntiin vielä tänä iltana ;)

      Poista
  5. El Naturalistan kengät on mainioita! Mulla on parit ja ne ovat olleet käytössä jo monta vuotta. Toiset ovat punaiset ja jo vähän haalistuneet, mutta ruskeat pysyvät kohtuullisen freshin näköisenä, kun muistaa niitä välillä rasvata. Luottoainesta, ehdottomasti! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...