lauantai 3. marraskuuta 2012

Pinkin sävyistä Silverjungle sovittelua

Juuri, kun sain hankittua kaapin täyteen paitoja ja velourleggareita, tyttö ilmoittikin, että haluaa ehdottomasti sittenkin käyttää mekkoja ja sukkahousuja. Sukkahousuja toki olin hamstrannut talvea varten muutenkin, mutta monet lastensukkikset ovat kaikesta huolimatta ohukaista materiaalia. Palelevaisena äitinä olenkin miettinyt, että kuinka kylmä lapsen on esimerkiksi päiväkodin lattialla leikkiä sukkiksissa ja mekossaan. Ja sitten se tuli vastaan kuin taikaiskusta Silverjunglen verkkokaupassa; froteesukkahousut. Tilasin varovaisesti ensin yhdet ja tänään lähti lisätilaukseen vielä kahdet. Ihanan pehmeät ja paksut, eivätkä kuitenkaan kutittavat niin kuin monet muut meidän herkkiksen sukkikset kuulemma ovat. Tytöllä on käytössään myös parit muut Silverjunglen sukkikset ja niiden laatu on vakuuttanut. Pientä ja asiaankuuluvaa nyppyyntymistä lukuunottamatta ne ovat useiden pesujen jäljiltä erittäin hyvässä kunnossa.
Silverjunglen froteesukkahousut vastaavat hyvin kokoaan. Niitä on saatavana myös "poikavärisenä" ja ihan pienimmille myös omat kivat kuosit. Kyllä tytönkin kelpaa nyt leikkiä, kun tarkenee.
Yllätyksenä paketista löytyi myös toiset, ohuemmat sukkikset sekä lämpöinen kaksinkertaista fleeceä oleva kääntöhattu tupsulla. Hattua voi siis käyttää joko pinkki tai valkonen puoli päällepäin. Ihan mahtavaa! Kiitos taas Silverjunglen tytöille!
Aamulla satoi kaatamalla, joten tyydyttiin taas sovittelemaan hattuakin vain sisällä. Fleecehattu on kaksinkertaista fleeceä ja sen voi kääntää halutessaan pinkki puoli päällepäin. Me taidamme pitää tämän näin päin :)
Suloisen vauhdikkaat tähtisukat ja raitasukkikset.
Äiti-ihminenkään ei jäänyt ilman, sillä tilasin itselleni tummanharmaan tuubihuivin. Mielestäni se sopii erittäin täydellisesti aiemmin hankkimiini Naturalistan resorikenkiin. Niihin molempiin.

Äipän kaksoisle... ei, kun kaunis ja lämmin tuubihuivi Silverjunglelta.
Käykäähän osallistumassa Silverjunglen mahtavaan arvontaan heidän blogissaan. Linkki löytyy vasemmalta. Kannattaa myös kurkkia Silverjunglen mahtavat kuukauden tarjoukset ja parissa blogissa on myös nyt tarjolla -20% alekoodia. Kannattaa kurkkia Silverjunglen fb sivua niin pysyy ajantasalla näistä ihanuuksista.

Ps. sisältää mainoslinkin ja häikäilemätöntä suitsutusta.

4 kommenttia:

  1. Kiitoksia vinkistä ja alekoodista,hurjan kauniita vaatteita heillä :)...tilasin tänään ihanan neuleen,housut ja tuon saman huivin tytön joulukorttikuvauksiin.

    VastaaPoista
  2. Hih. Naisen alku, ei osaa päättää! Voihan se mieli ens viikolla olla taas toiseen suuntaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Ja onneksi äidin harrastuksiin kuuluu vaateshoppailu, joten ei haittaa pieni naisellisuus näissä vaateasioissa :D

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...