sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Tytön valinta

Onhan nyt jo viittä vaille marraskuu, joten joulukalenterin valkkauksen kanssa meinasi tulla suorastaan kiire. Toki ensimmäinen luukku kuuluu avata vasta joulukuun ensimmäisenä päivänä, mutta suosituimmat kalenterit voivat loppua kaupoista jo heti marraskuussa. Jollen nyt ihan väärin muista, niin tyttö joutui viime jouluna tyytymään Lego City -kalenteriin, vaikka toiveissa oli joku muu. No, onneksi kokemus ei ollut turhan dramaattinen.

Tänä vuonna tyttö oli harkinnut ja punnannut kalenteriasiaa tarkasti. Ainakin viikon. Tyttö oli päätynyt Littlest Pet Shop -kalenteriin. Päätökseen oli toki vaikutanut se, että takavarikoimme tytön kaikki Littlest Pet Shop -lelut useita kuukausia sitten rangaistuksena jostakin kolttosesta (jota kukaan ei enää muista) ja joku aika sitten muistin mokomat isopäiset eläinhahmot ja kaivoimme ne taas tytön leikkeihin. Voi sitä riemua!

Matkalla kauppaan, tyttö pyysi ensilumen innoittamana isukkia laittamaan Hevisauruksen joululevyn pyörimään. Kaupassa Littlest Pet Shop -kalenteripäätös sitten murtuikin välittömästi tytön nähdessä Hevisaurus -kalenterin. Räyh! Se on siinä.


2 kommenttia:

  1. Mitähän tuo sisältää, onko siellä jotain hevisauruksia sisällä? :) Meillä puuttuis 2veeltä kalenteri, isommille on... ideoita (muumia ei, kun oli viime vuonna)??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta tulee palasina koko bändi soittimineen ja estradineen. Näin ainakin ymmärsin, kun kalenterin taustakuvaa tiirailin pikaseen. Prismassa oli ihan hirveä kasa juuri Muumikalentereita, näitä Hevisauruskalentereita ja Muutama Legokalenteri sekä Pet Shop -kalentereita. 2 veelle onkin vähän vaikea vielä kalenteria hommata, tavarakalentereissa taitaa kaikki osat olla pienellä vielä vähän turhan pieniä? Meillä taisi tytöllä olla vasta 3 veenä "romukalenteri". Siihen asti pärjäsi suklaakalenterilla.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...