keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Ticketin toppatakki

Koska viime talvinen Cuppiksen 110 cm toppa-asu näytti hiukan naftilta tytön päällä jo elokuisessa sovituksessa, päätin hankkia alkutalveen/talveen vielä yhden toppa-asun. Housuista voi lukea edellisestä postauksesta. Takiksi mietin pitkään ja hartaasti montaakin eri vaihtoehtoa. Jo aiemmin hankittujen asusteiden takia päädyin (en ehkä kovin yllättäen) pinkkiin takkiin. Olen maailman huonoin asustaja, joten menin siitä, mistä aita on matalin.

MiniQ:sta tilattu Ticketin Konnie Fuchsia purple -takki tuli pakettina postin matkassa ihan super nopeasti. (Olen pistänyt viime aikoina merkille, että paketit tulevat keskimäärin päivän-pari nopeammin kuin kirjelähetykset.) Ticketin takki ei laadun ja ominaisuuksien osalta esittelyjä kaipaa; se on taatusti veden-ja tuulenpitävä sekä tietysti lämmin. Takista löytyy fleecevuorta selkämyksestä ja lumilukko vyötäröltä. Tyttö ihastui takin väriin ja äiti-ihminen vetoketjujen väriin. Nyt tekisi sitten mieli hankkia samaan sävyyn taittava pipo takin kaveriksi. Sovituskuvissa tytöllä on Lindexin Fix toppahousut ja Gaggamojan pipo, jota olen kuolannut jo pidemmän aikaa. Se kotiutui tällä viikolla Kuopuksen Geggamoja -alesta.

Sovituskuvat otettiin sen verran vauhdikkaasti, ettei rukkasia ehditty kaivaa esille. Vetoketjujen sävy taittaa mielestäni oikeasti enemmän limen vihreään kuin kuva antaa ymmärtää. Takki on kokoa 116 cm, tyttö 107-108 cm pitkä.
Näin kivassa takissa voi soittaa vaikka ilmakitaraa! Takki hankittu MiniQ -verkkokaupasta.
Olisikohan meidän toppahankinnat tältä vuodelta sitten hanskassa? Talvi ja se lumi voisivat sitten tulla vaikka heti huomenissa. Alkaa nimittäin kyllästyttää jo tuo lapsen vaatteisiin tarttuva karmea kura, mätänevien(?) lehtien haju ja jatkuva vaatteiden pesukoneessa pyörittäminen. Tykkään syksystä. KUIVASTA syksystä.

2 kommenttia:

  1. Kiva toi eriväri vetskari! I hear you: meidän pojat sai eilen elämänsä ekat kurikset. Mä oon niin onnellinen ja huojentunut, ettei mitään rajaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe! Mä, vannoutunut "ei kaksia ulkoiluvaatteita päällekkäin" -ihminen olen ollut ihan tyytyväinen nyt, kun tytöllä on ollut päikyssä välikausiasun päällä kurikset. Muuten pesukone olisi laulanut sen 7 kertaa viikossa ja päällivaatteethan niin tykkää noista pesuista :D

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...