perjantai 26. lokakuuta 2012

Talvi yllätti

Niinhän siinä sitten kävi, että aamulla maa oli valkoinen ja autossa edelleen kesärenkaat. Mielestäni naputin kyllä asiasta tarpeeksi jo viikonloppuna, mutta talvi pääsi silti yllättämään...

Tähän asti on tyttökin siis vielä ulkoillut välikausivaatteissa, mutta tänään pääsivät toppavaatteet kovaan testiin. Hain tytön päiväkodista ja siellä lapset laskivat peppumäkeä päiväkodin pihan pienen kumpareen päältä. Lunta oli lasten mäessä enää jäljellä sen verran, että luisti juuri ja juuri. Sydäntä ei särkenyt yhtään, kun tytöllä oli jalassaan edulliset Lindexin toppahousut. Ensitestistään nämä housut selvisivät kyllä moitteetta. Ticketin takkikin on todettu oikein toimivaksi.
Lunta! Tytön lempparirukkaset ovat punaiset Mini Rodinit, jotka tulivat meille jo viime talvena "vararukkasiksi" jostain superalesta.
"Kato äiti, lunta sataa!" Ja satoihan sitä jopa äidin hihansuusta sisään. Tyttö itse pysyi kuivana ja lämpimänä. Takki on Ticket ja hankittu MiniQ verkkokaupasta.
Tytöllä oli toppavaatteiden alla normi sisävaatetus ja H&M:n fleeceasu (villasukat ja kauluri) ja tytön mukaan vaatetta oli sopivasti -4 asteen pakkassäähän. Jalassa tytöllä oli talvisaappaat, koska melkein kaksi viikkoa sitten Ellokselta tilatut SuperFitin talvikengät on luvattu toimittaa vasta 10.11. En todellakaan tiedä, jaksetaanko me odottaa kenkiä sinne asti, kun tarvetta olisi jo nyt.

Yllättikö talvi teillä?

8 kommenttia:

 1. Yllätti se talvi meidätkin:) topat oli tänään täälläkin ekan kerran päällä, uusia ei vielä raaskittu laittaa mennään vielä hetki viime talven topalla. Niin ja ne kesärenkaat...höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin jotenkin tuudittautunut siihen luuloon, että ensilumi sataa vasta joulu-tammikuussa niin kuin parina aiempanakin talvena. Meilläkin mennään viime talven topalla+ tällä uudella asuyhdistelmällä tämä alkutalvi.

   Kesärenkaat ovat muuten nyt sitten vaihtuneet tämän päivän aikana talvikiekkoihin :D

   Poista
 2. Höööh, ei meillä oo mitään lunta :( Eikä muutenkaan ole mitään yllättävää, toppaa on kaiveltu pakkasille jne. Tosin se on hieman yllättävää, että nuo sandaalit ja kesähatut eivät ole itsestään hävinneet eteisestä... :D vieläkään... hyvä alku on... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe! Mä pistin sandaalit talviteloille jo joku aika sitten, mutta lenkkarit ja välikausivaatteet vielä pyörivät eteisen kaapissa... Tuleekohan se syksy vielä takaisin vai oliko se niin kuin tässä?

   Poista
 3. Ihanaa lunta! Ja hyvät ensikokemukset Lindexin housuista teillä. :)
  Ja mä EN TAJUU, miks kukaan ei tunnu vaihtavan talvirenkaita ajoissa, paitsi me. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Lindexin housut tuntuivat kyllä hyviltä käytössä. Eivät ollenkaan jäykiltäkään.

   Mä en kans tajuu, miks meillä oli vielä kesäkiekot alla. Ok, tuo meidän auto on isukin työsuhdeauto ja talvikiekot olivat jossain rengasfirmassa säilytyksessä ja sieltä oli annettu jo renkaanvaihtoaika marraskuulle. Isukki vissiin odotteli rauhassa sitä mun motkotuksista huolimatta. No, loppu hyvin, kaikki hyvin. Tää oli eka kerta, kun MEILLE kävi näin :D

   Poista
  2. Hih, kenties viimeinenkin kerta, kun kävi näin. :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...