lauantai 27. lokakuuta 2012

Talvikenkien hankintaa, osa 3

Tällä äiti-ihmisellä meni hermo vesikeleihin; tilasin -50% hyvittelyalekoodilla itselleni Crocsilta talvisaappaat (lasten mallistosta) ja samalla hetkellä, kun mittari tippui nollan alapuolelle, sain saappaista saapumisilmoituksen. Käänteispsykologia siis toimii näköjään ainakin säiden osalta. (Tyttöön olen sitä kokeillut myös; ei toimi.) No, kyllä niistä vesikeleistäkin varmasti saadaan tulevana/olevana talvena vielä nauttia moneen otteeseen.

Talven nolla-pluskeli -pihailuun oivalliset saappaat Crocsin lastenmallistosta. Olin jälleen tylsä ja valitsin mustat saappaat.
Crocsin saappaissa on aivan mahtavaa se, että ne eivät paina mitään. Askel on kevyt ja mukava. En ole omistanut talvisaappaita useisiin vuosiin, joten oli kyllä korkea aika "sijoittaa" se vajaa 30 euroa näihin.

6 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla odotan kokemuksia näistäkin! Noi jotenkin epäilyttää mua niin paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luotan noihin kyllä siinä, että aikuisella menevät... varsi ei varmaankaan pidä vettä. "Vuori" tuolta saapasosasta on jotenkin hassusti irti/kupruileva, muttei se tunnu jalassa silti kurjalta. Itsekin mielenkiinnolla odotan, että miten nämä toimivat. Naftia kokoa ovat. Käytän yleensä kokoa 38. Nämä ovat kokoa 38-39 ja eivät saisi olla yhtään pienemmät.

   Poista
  2. Sitä lämpimyyttäkin mietin. Tais olla mun hush puppiesit muuten pettymys: tilaa on villasukalle ja kevyet ovat, mutta lämpivyydessä on toivomisen varaa. :/

   Poista
  3. Voi kökkö! Saa nyt sitten nähdä, että tarkeneeko noillakaan edes siinä nollakelissä. Villasukka menee varmaan kyllä juuri ja juuri, mutta senhän näkee sitten.

   Poista
 2. Kokemuksia odotellaan täälläkin :) Olisko tuo mitoitus vähän eri lasten puolella? Kun ne lasten tennarithan oli mulle niukat koossa 36-37, mutta ne aikuisten kumpparit 36-37 on taas silleen reilummat että mahtuu villasukkakin (mutta pystyy yyvon pitämään myös ilman).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin kans tuota kokoasiaa, että voisiko tosiaan lasten koot olla niukempia kuin aikuisten vastaavat. Olisi varmaan ollut ihan järkevää muutenkin valita kengät aikuisten mallistosta, mutta halusin juuri tuollaiset pihailuun.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...