torstai 11. lokakuuta 2012

Talvikenkien hankintaa, osa 2

Manailin jo aiemmin olevani huono kenkien hankkija. Vaatimukset ovat korkealla ja nuukuus iskee sitä voimakkaampana, mitä lähemmäs satasta hintalapun summa kohoaa. Yli satasen kenkiä en ole muistaakseni koskaan ostanut. Kipuraja taitaa kulkea siinä.

Tänään aamulla suuntasin hyvällä asenteella ja taisteluvalmiudessa kohti Stockan Hulluja päiviä. Olin valmistautunut käyttämään kyynärpäätaktiikkaa suunnatessani ihmismassojen läpi kohti naisten kenkäosastoa. Kiikarissani oli vain yksi asia; El Naturalistan kengät. Halusin ne! Päätin, että taistelen kenkäparista tarvittaessa röyhkeästikin ja jonotan kassalla silläkin uhalla, että myöhästyisin työpaikalta. Mutta mitä vielä. Vähän ennen yhdeksää sain ihan rauhassa käppäillä kenkäosastolle. Kyynärpäätaktiikan harjoittelu oli ollut turhaa, sillä pöytä suorastaan notkui kenkiä. Otin omani, kävelin kassalle ilman jonottamista ja poistuin hyvissä ajoin (ja todella hyvillä mielin) pistelemään loppupäiväksi kiljuvia lapsukaisia.

Hullujen päivien löytöni, El Naturalistat. Näitä oli tarjolla myös punaisena, mutta olin tylsä ihminen ja valitsin mustat.
Tytölle kotiutui tänään kengät Pikkujaloista. Vaatimuksena tytön hienostelukengille oli blingbling, harmaa tai hopeinen väri, materiaali nahkaa (mieluiten vielä tex -pinnalla) ja lämmin vuori luonnonmateriaaleista. Summasummarum ja tytölle tulivat siis Arauto RAPin talvisaapikkaat. Ei ehkä mikään yllätyksellinen ratkaisu, mutta tyttö tykkäsi kengistään heti kovasti. Tilasin kengät Pikkujaloista nyt ekaa kertaa yllätyin siitä, miten helppoa oikean koon valitseminen oli. Monessako muussa nettikenkäkaupassa ilmoitetaan kenkien sisämitat niin hienosti?

 Kyllä meidän nyt kelpaa (syödä velliä koko loppukuun)!

Mukavaa loppuviikkoa! Miltäs blogin uusi ilme vaikuttaa?

14 kommenttia:

  1. Siis onko noilla El Naturalistoissa joku vuori? Mäkin kyllä haluisin tuollaiset resorilliset myös... Ja Emut... :D

    Katoinkin että oli niin teidän näköinen (pinkkiä päällä!) uusi banneri ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa Naturalistoissa on ihan joku ihan ohut kangas"vuori" eli eivät ne mitkään superpakkasten kengät ole. Lesti on kuitenkin sen verran reilu, että saan niihin mahtumaan paksumman sukan eli kyllä niillä varmasti kohtuupakkasillakin tarkenee. Aion ottaa ne käyttöön kuitenkin jo nyt. Nilkathan nyt jo palelee varrettomissa kenkuleissa bussipysäkillä seisoskellessa.

      Emut olis kans ihanat, mutta mä tytdyn hiihteleen viime kevään Espritin alesta hankituilla Emun näköisillä kenkuleilla :D

      Poista
  2. Raikas banneri piristää syksyn pimeydessä!
    Tosi kivat noi el naturalistat!!! Haaveilin niistä (siis juuri noista tuollaisista)kiihkeästi, kunnes sovitus paljasti lestin minulle huonoksi. Huoh.
    Nyt haaveilun kohteena on Camperit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun akuankkaräpylälle nuo ovat juuri mahtavat ja tukevan tuntuiset.

      Toisaalta hyvä, jos joku kenkä ei käy. Saa haaveilla jostain muusta ihanasta :D

      Poista
  3. Ihania kenkähankintoja teillä! En ole vuosiin rohjennut lähteä ryysimään Hulluille Päiville, mutta näköjään se voisi joskus kannattaa!

    Kivasti pinkki väri kokoaa yhteen sivun ylälaidan kuvat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä en saa sitä, mitä lähden Hulluilta päiviltä hakemaan, mutta nyt tärppäsi. Lisäksi tämä torstaiaamu yllätti rauhallisuudellaan. Ei tarvinnut ryysiä eikä jonotella. Keskiviikkoaamu oli kuulemma ruuhkaisempi ja työkaveri olikin jonottanut kassalla 40 minuuttia...

      Meillä ei taida tytöstä montaa kuvaa olla, jossa ei jotain pinkkiä olisi päällä :D

      Poista
  4. Hyvältä näyttää sivut, tosi pirteiltä! On varmaan keskiviikon tarjoukset vieneet mehut hullarikävijöiltä, itekkin sain netistä tänään kaiken sen mitä suunnitelinkin. Eikä yhteydet takkuilleet yhtään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tarkoitus olikin saada vähän pirteyttä tähän päivä päivältä pimenevään syksyyn.

      Hei hienoa, että sinulla ostokset netissä onnistuivat. Muualta olen kuullut vähän toisensuuntaista juttua :)

      Poista
  5. Pitäisköhän mun jo kirjautua lukijaksi kun jatkuvasti täällä kurvaan :D. Kivat kengät muttei sopis munkaan jalkaani, onneksi sopii sentään jotkut kengät joskus.

    Minkä kokoiset kengät teidän tytölle tuli? Nuo vois muuttaa meille sitten kun ei teille enää mene ;D. Pikkujalat kyllä palvelee hyvin ja niin nopeasti että varmempi pysyä sivuilta poissa ettei kaikki rahat mene sinne :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi! Kohta saadaan arvontaakin varmasti aikaiseksi, kunhan jokunen vielä klikkaa liitynappia ;)

      Tytölle tuli kengät kokoa 31. (Sisämitta 19,8 cm) ja tytön jalka on nyt tasan 18 cm. Vuoden päästä talvella nuo eivät tytölle siis varmaan enää mahdu. Ollaan siis myöhemmin yhteydessä kengistä, jos koko näyttäisi hyvältä ;) (Ja missä kunnossakin ne meiltä selviytyvät)

      Poista
  6. kiva uusi syysulkonäkö blogillasi! :) äh, itsekin tarvisin uudet talvikengät.. mullakin tuppaa toi nuukuus iskeä mitä kalliimmat kengät ja johan se on jo moneen kertaan todettu ettei ne halvat kengät kestä kauaa! Koskahan saisin aikaseksi ostaa ne kalliit, nahkaiset talvikengät, jotka kestäs monta vuotta.. :) oliko noi el naturalistat aitoa nahkaa? siinä tapauksessa kannattas munkin harkita ;) näyttää hyvältä nimittäin näin kenkäfriikin näkökulmasta XP

    VastaaPoista
  7. :) Naturalistat ostin ainakin aitona nahkana ja todella jämäkältä nahalta tuntuvatkin. Vaikuttavat kyllä hyvältä sijoitukselta jämäkkyytensä ansiosta. Mitään karvavuorta noissa ei kyllä ole, että saa nähdä, kuinka niillä tarkenee pakkasilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. en haluais kyllä liian koviakaan nahkakenkiä :P että katellaas vielä :D

      Poista
    2. Juu, nuo ovat kyllä jämäkät omasta mielestäni, mutta toisaalta myös kestävätkin varmaan sitten käyttöä eri tavalla kuin pehmeät.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...