lauantai 6. lokakuuta 2012

Talvikenkien hankintaa tytölle, osa 1

Voi kauhistus! Kesäkenkien hankkiminenkin vielä menee, mutta asetan varmasti talvikengille liian suuret vaatimukset, koska niiden hankkiminen tuntuu niin hirvittävän hankalalta. En osaa päättää, mitä haluan, ja sitten, kun tiedän, tyttö sanoo, ettei halua. Tytöltä, jos kysytään, niin ainoastaan värillä on väliä: PINKKI.

Aloitimme talvikenkähankinnat sitten lopulta helpoimmasta päästä eli saappaista. Sain tosin niistäkin ongelman aikaiseksi, koska nykyään on saatavilla kaiken maailman loskareita, väriä vaihtavia saappaita ja saappaita irtovuorella. Itselläni oli lapsena vaihtoehtona vain tavalliset Nokialaiset tai Nokialaiset karvavuorella. Ennen oli helpompaa!

Citymarketin kenkäpäiviltä kotiutui kuitenkin lopulta lähes tavalliset Vikingin lämminvuorisaappaat. Päätökseen vaikutti se, että tyttö oli ihastellut kyseisiä saappaita kaupassa jo aiemminkin, mutta silloin normaalihintaiset saappaat saivat vielä jäädä odottamaan ilmojen kypsymistä. Nyt ne sitten kotiutuivat hyvästä alesta. Tytöllä on itse asiassa ollut jo tämän viikon käytössä viimetalviset lämminvuorisaappaansa, jotka sopivat vielä ohuemman sukan kanssa. Tyttö itse kaivoi saappaat esille alkuviikosta, kun varpaita on kuulemma paleltanut tavallisissa saappaissa.

Pinkit saappaat. Mitäpä muutakaan...
Saappaan pinta on huokoista materiaalia. Vähän jännittää, että imevätkö nämä saappaat pintaansa kaiken mahdollisen lian kilometrin säteeltä. Huokoinen materiaali tekee saappaasta tuoteselosteen mukaan kevyemmän ja paremmin lämpöä eristävän.
Lämpimän oloinen vuori ja kiristettävä suuaukko.
Nytkö pitää sitten alkaa pohtia Goretex -kenkien hankintaa? Vai niiden nahkaisten hienostelukenkien? Ai niin, piti laittaa se lottokin tälle illalle vetämään. Vielä ehtii!

7 kommenttia:

 1. Kivat kumpparit, ja hyvältä näyttää tuo vuori! Siitä vaan sitten muita talvipopoja katsastamaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Nyt sitten etsitään harmaita hienostelusaappaita, Goretexit saa tyttö itse valita... pinkit kenties?

   Poista
  2. Nuo vaikuttaa tosi hyville! Onhan noi kummiski kevyemmät ku ne loskarit.

   Poista
  3. Nuo tuntuivat tytön jaloissa hyviltä ja pysyivät kiinni kintuissa hyppiessäkin. Loskareita mietin pitkään, mutta tässä kenkäasiassa vähän kärryiltä pudonneena päädyttiin sitten kuitenkin "tavallisiin" kumppareihin.

   Poista
  4. Mulla on loskarit vs. Tavistalvikumpparit battle vielä täysin ratkaisematta. Tää talvi mennään loskareilla, mutta en tiiä... Katsotaan.

   Poista
 2. Ihanat, paljonko kustansivat (jos saa kysyä ;))?

  - Anni A.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä saa kysyä :) Cittarissa olivat siis tarjouksessa 39,90e (normaalihinnaksi ilmoitetaan 69,90e).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...