sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Lisää Missonia

Jouduin hieraisemaan silmiäni tänään pari kertaa Ideaparkissa. Lindexin ikkunalla oli lappu, jossa ilmoitettiin heidän saaneen lisää Missonia myyntiin. Olihan niitä pakko mennä livenä hypistelemään ja yhdestä kimaltelevaisesta neuleesta en pystynyt päästämään irti ollenkaan. Onneksi jäljellä oli vielä tytön kokoa. Täytyy todeta, että kuvista katsottuna Missonit eivät ihan hirveästi säväyttäneet, mutta livenä niissä oli jotain ihmeellistä puoleensa vetävää hehkua.

10% Missoni kokoelman myyntihinnasta menee rintasyöpätutkimukselle.
Neule on ohut ja kimaltelevainen.

8 kommenttia:

 1. Mitä enemmän näitä katselee niin sitä enemmän ne alkaa miellyttää silmää, olipa kiva että olivat saaneet vaatteita lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi tuo kuvio näytti kovin levottomalta, mutta siihen tottuu ja rakastuu. Oikein onnistunut mallisto! Olin jo melkein luovuttanut, ettei meille näitä tule yhtään, kun netistäkin loppuivat alle aikayksikön.

   Poista
 2. Tuo neule hypisteltiin täälläkin ja se oli varteenotettavana ehdokkaana meidänkin Lindexmissoneiksi. Värit oli kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Livenä oikeastaan kaikki värit näyttivät paremmilta kuin kuvissa. En tiedä, johtuiko sitten siitä, että kimaltava lanka ei näy kuvissa... :)

   Poista
 3. Toi on tosi kiva, meille se oli harmillisesti liian pieni. HArmitti viestävästi, kun isommille tytöille ei ollut ollenkaan mitään mallistossa. Meille tuli tyttöjen puolelta se tunika Neidille ja äidille vähän sitten enemmän..
  Kuvissa nuo eivät tosiaan näyttäneet niin kivoilta, kuin luonnossa.
  Osasta paikkoja nuo ovat olleet ilmeisesti loppu nopsaan, täällä meillä niitä oli tosi paljon liikkeessä tälläkin viikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä meille tullutta neuletta oli vain kokoon 122/128 asti. Outoa, jos välistä puuttui sitten koululaisten koot kokonaan?? Naisille kuitenkin oli sitten taas tarjolla paljon kaikkea.

   Osassa liikkeistä nämä ilmeisesti myytiin loppuun melkein samaa tahtia kuin netistäkin. Ideaparkin Lindexillä Missonia oli paljon ja kokojakin kivasti.

   Poista
 4. Noi on niin hienoja! Ei itselle mut pikkutytöille varsinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Itselleni en kans osannut näitä ajatella, mutta tytölle kyllä :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...