sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Tänään ei mekota, mutta pinkittää kylläkin

Tyttö ei halunnut tänään päälleen mekkoa. Tuntuu, että kaappi pursuilee pelkkiä mekkoja ja leggareita, mutta haaa! Sitten muistin, että tulihan sitä alkuvuodesta tilattua Kimperiltä hihaton velourhaalari, jota muuten ei varmaan ole enää myynnissä missään(?)

Mekkotyttö puki siis suihkun jälkeen päälleen ihanan velourhaalarin ja haki kaapista glitterisimmät kenkänsä sen kaveriksi. Kuviahan tästä näytä oli otettava heti.

Naama kameraan ja räps!
"Kato äiti, nää kengät sopii tähän asuun!" "Mää oon tonttu."
Huppu on äiti-ihmisen mielestä kaikkein hienoin juttu tässä puvussa.
Kaiken maaiman jumpsuitit ja haalarithan ovat nyt kovaa huutoa. Itse en ole niihin vielä tämän pahemmin haksahtanut, mutta jos meillä olisi kokoa 30 pienemmät jalat töpsöttämässä pitkin lattioita, pikkuihmisen kaappi varmasti pursuilisi erilaisia jumsuiteja ja velourpukuja.

Ollaanko teillä rakastuttu haalareihin?

4 kommenttia:

 1. Ihana asu! Ei ole meillä jumpsuit rakkautta ilmassa. Toivolle vois olla ihan kiva, mut ei laisinkaan pakko saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse mietin, että ainakaan kuivaksi opettelevalle tämä ei ole se paras tai näppärin mahdollinen asu :D

   Poista
 2. Onse pinkki :D Mä tykkäsin 0-2-vuotiaalla kovastikin kaikenlaisista haalareista, mutta sitten jotenkin tuntui, että haalariaika ajoi ohi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo 2 vee on varmaan se ikä, jolloin monella alkaa tosissaan kuivaksi opettelut sun muut, joihin haalari ei ole kovin näppärä. Eipä tuo vetoketju ole se nopein mahdollinen riisuttava vähän isommallekaan hätäiselle :D Meilläkin tuo haalari unohtui koko kesäksi, mutta onneksi mahtuu vielä. Tykkään kyllä kovasti, mutta luulen, ettei meille ole tämän enempää tuon tyyppisiä asuja tulossa.

   Nyt kyllä isommatkin pitävät paljon haalareita. Niihin sonnustautuneina kouluikäiset tulevat jopa verikokeisiin... tiedän raportoida täältä Tampereelta :P

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...