perjantai 28. syyskuuta 2012

Kiva paketti MiniQ:sta

Pitkän mekkokauden jälkeen meillä koitti jälleen housukausi. Housut tarvitsevat kaverikseen tietysti paitoja. Kivaa! Puhuiko joku ostoslakosta?

Tein tällä viikolla tilauksen MiniQ verkkokauppaan. Paketti saapui lähipostiin supernopeasti ja itseasiassa tyttö halusi heti tänä aamuna Molo Kidsin Rayna Humminbird -paidan päälleen. Päivän ohjelmassa oli ensin neuvolalääkäri ja sen jälkeen päiväkoti. Tyttö rakastui paitaansa välittömästi. Itse olen aiemmin vähän oudoksunut Molon kuosivaatteita, mutta nyt olen ihan myyty. Meillä on ennestään kaapissa pari Molon peruspaitaa ja ne ovat olleet todella hyvälaatuisia. Myös tämä kuosipaita pääsi tänään jo pyörimään pyykkikoneeseenkin ja värit eivät haalistuneet tippaakaan.

MiniQ:n paketista löytyi myös muutama ilmapallo ja siitäkös tyttö innostui. Kuosipaita on mainio, sillä se sopii monien eriväristen housujen (tai hameiden) kanssa. Tyttö on 107 cm pitkä ja paita on kokoa 116 cm. Paita on mielestäni kapeaa ja niukahkoa mitoitusta.
Olen ihaillut pitkään ja monessa blogissakin Småfolkin Bambies cream -paitaa. Småfolk on meille täysin uusi merkki. Paita on kuvissa kirkkaan valkoisen näköinen, mutta oikeasti se on (kerman) luonnonvalkoinen ja tuntuu käteen hyvältä ja laadukkaalta. Ja Bambeista nyt ei voi olla tykkäämättä.

Nova Starin Cosy Super -housut ovat ihanat collegehousut ja "hiphopparihousut" niin kuin tyttö itse asian ilmaisi. Meillä oli koko kesän ja alkusyksyn käytössä Nova Starin Harem bubble -housut koossa 110 cm ja mielsin ne tällä hetkellä niin sopiviksi, että päädyin collegeissa kokoon 120 cm. Nova Star on reilua mitoitusta, mutta toisaalta pitkää resoria voi kääntää aluksi. 120 cm housut ovat tytölle vielä vähän reilut (varsinkin vyötäröltä), mutta pidettävät.

Iltapäivällä päiväkodin jälkeen tyttö sovitti loppuja MiniQ:sta tilattuja vaatteita. Ilmapalloleikiksi se sovittaminen kuitenkin lopulta meni. Vasemmalla alhaalla on kuva sen jälkeen, kun ilmapallo oli sanonut POKS! Småfolkin paita on kokoa 110/116, mutta inasen reilumpi mitoitukseltaan kuin Molon paita. Nova Star Cosy superit kokoa 120 cm. (Tyttö edelleen noin 107 cm)
Mukavaa viikonloppua kaikille! Jos joku on vielä vailla ulkoiluvaatetta syksyyn tai talveen, kannattaa käydä kurkkimassa myös MiniQ:n ulkovaatealea. Siellä on muun muassa Ticketiä ja Moloa -40% alennuksella, mutta koot ovat hupenemassa hyvää vauhtia. Meillekin saattaa olla yksi Ticketin takki tulossa, postin syövereissä tosin vielä...

8 kommenttia:

  1. On teille taas kaikkea kivaa tullut :D Ihania kerrassaan!

    Ai onko noissa collegeissa siis kymppikoot? Farkuissa kun on ollut sen 6cm välein koot, niin jännä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on nuo ihania. Taas ihan ihmeellisissä vaatefiilareissa täällä :D

      En ole ihan varma, mutta olisiko 110 cm asti normaaliväleillä nuo koot ja sitten kymppivälein. Katselin, että samalla kaavalla menisi kyllä farkuissakin ;)

      Poista
    2. ai se menee silleen! En ole noin isoja kokoja tietty katsonutkaan ;D

      Poista
    3. Nuo 120 cm housut näyttivät aluksi ihan hirvittävän suurilta, mutta eivätpä ne nyt sitten päällä mitkään ihan jätti-isot kuitenkaan ole. Apua! Mun pikkutyttö käyttää koko 120 :D

      Poista
  2. No tämäpäs sattui hyvin! Oon tuota Bambi-paitaa ihastellut ja hypistellyt mutta aatellut ettei sitä ehkä tulis käytettyä...Ja nuo NovaStarin housut tuli meillekin ihan äskettäin (en voinut vastustaa sitä ihanaa edessä olevaa taskua:)). Mutta vitsit kun tuo Bambi-paita sopii täydellisesti noiden housujen kanssa yhteen! Eli ehkä mä sittenkin haen myös sen paidan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bambipaidan kantit ja housujen väri kyllä natsaa ihan hienosti. Luulen, että meilläkin noita tullaan pitämään aikalailla paljon yhdessä.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...