perjantai 3. elokuuta 2012

Uusi hammasharja

Kesäreissumme aikana sain kännykkääni saapumisilmoituksen Buzzador -kampanjapaketistani. Vanha Braun -sähköhammasharjamme kieltämättä oli alkanut näyttää vanhalta, vaikka hyvin se vielä pärisikin. Itse vaihdoin jo viime talvena takaisin käsikäyttöiseen hammasharjaan, koska koin, etten saa sähköisellä harjalla puhdistettua tarpeeksi hellävaraisesti pari vuotta sitten myöhäisherännäisenä puhjenneita viisaudenhampaan riesakkeitani. Uusi hammasharja, joka on siis Oral-B Trizone 500 tuntui kuitenkin ylettyvän hellävaraisesti myös takimmaisiin kalustonjatkeisiin.
Paketista kuoriutui näppärän ja vauhdikkaan oloinen laite. Oral-B Trizone 500 suositushinta on 59 e ja tehokkaamman "isoveljen" Trizone 5000 -harjan suositushinta on 199 e.
Uusi harja lupaa poistaa jopa 100%:sesti enemmän plakkia kuin käsikäyttöinen hammasharja. Täytyy kyllä myöntää, että hampaat tuntuivat pesun jälkeen pitkästä aikaa kunnolla puhtailta, myös ne viisuririesakkeetkin siellä takana. Erityisesti tykkäsin siitä, että uusi Oral-B Trizone muistuttaa ulkonäöltään ja käyttötavaltaan tavallista käsikäyttöistä hammasharjaa.

Testihenkilönikin sen totesi, että harja todella tekee hämmästyttävän hyvää työtä. Harjaspää tekee tässä perusmallissa 20000 sykähdystä ja 7600 pyyhkivää liikettä minuutissa. (Trizone 5000 on vielä tehokkaampi) Ajastin auttaa pesemään hampaita suositellut 2 minuuttia ja mekaaninen paineentunnistin varmistaa, että harjaus käy tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Mikä ihmeen Buzzador?

Buzzadoriksi ilmoittautunut henkilö saa sähköpostiina Buzzadorilta profiilinsa mukaisia kampanjakutsuja, joihin voi halutessaan ilmoittautua mukaan. Buzzador on eräänlainen uusien tuotteiden testaaja ja "suusta suuhun" markkinoija tai suosittelija. Itse Buzzador saa usein testattavat tuotteet ilmaiseksi tai sitten edulliseen tutustumishintaan, kuten tässä Oral-B hammasharjakampanjassa. Itse olen aiemmin buzzannut muun muassa Philadelphia tuorejuustoja, Pepsodent hammastahnaa, Malaco Truly makeisia sekä Nutrilett Eat Well -aterioita.

2 kommenttia:

  1. testihenkilö oli ilmeisen vakuuttunut tuotteen toimivuudesta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se nyt silmät pullistaa päästä, jos tuote toimii :D

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...