sunnuntai 5. elokuuta 2012

Lasten "tatskat"

Vastustin ilmiötä siirtää kuvia lapsen iholle, kunnes päätin ottaa sittenkin asian suhteen vähän rennommin. Olihan siirtokuvia toki itsellänikin pienenä. Kukapa ei muistaisi purkkapaketista tulleita siirtokuvia, jotka pysyivät iholla hyvällä tsäkällä päivän tai pari. Yllätyin siis suunnattomasti, kun nämä nykyiset siirtokuvat pysyvätkin iholla useita viikkoja (riippuen varmaan paikasta). Tytöllä pysyi glitterkuva käsivarressa juuri kolme viikkoa. Tänään poistin kuvasta viimeiset rippeet ja lupasin tilalle uuden kivan kuvan. Paketti, jonka ostimme joku aika sitten, sisältää kymmenittäin kuvia. Tyttö ehtii varmasti kyllästyäkin koko tatskaideaan ennen kuin ne pääsevät loppumaan. Poikakaverin synttäreiltäkin tyttö sai mukaansa muutaman hurjemman kuvan, joista yksi onkin koristanut toista käsivartta jo pian sen kolme viikkoa.

Tänään tyttö valitsi itselleen ihanan leppisaiheisen "tatskan".
Paketissa on reilusti siirtokuvia, jotka on helppo laittaa iholle.
Tämä hurja poikakaverin synttäreiltä saatu tatska on ollut paikallaan käsivarressa nyt melkein kolme viikkoa.

2 kommenttia:

  1. Hih, hauskoja! Ihan oikea kohta vähän relata: itsekin muistan miten siistejä ja mahtavia siirtokuvat olivat. Nykyiset tosiaan tuntuvat kestävän pitempään. Pojillani ei vielä ole niitä ollut, mutta varmaan pian on. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh! Odotas vaan, kun teillä keksitään nämä siirtokuvat! Saakohan pojille muuten traktorin ja muiden työkoneiden kuvia? Voisivat olla hauskoja ja kivempia kuin pääkallot ja muut "poikajutut" ;)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...