maanantai 27. elokuuta 2012

Pienen budjetin (alle 40 e) pidempi takki talveksi

Meillä on pärjätty tähän asti ihan mainiosti ilman pidempää takkia, joka sopii käytettäväksi myös mekon kanssa. Niin, tähän asti! Olisihan sellainen päälle 100 euron takki hieno, mutta tähän asti on pärjätty ilman, joten tuskin ensi talvenakaan käyttökertoja hierveästi kertyisi. Päädyin siis tutkimaan edullisempia vaihtoehtoja. Ja koska olen aivan mahdottoman huono kirppistelijä tai edes Huuto.netin käyttäjä, vaihtoehdoksi jää hankkia edullinen uusi takki. Mustia takkeja löytyi vaikka millä mitalla. Tyttö vain ei suostu päälleen mustaa pukemaan. Löytyihän sitä lopulta muitakin värejä ja pinkki taitaa taas yllätten meillä viedä voiton.

Name Itilta löytyi kivan näköinen takki ja värejäkin muutama, mistä valita.

Kuva lainattu: Name It
Myös H&M:lla oli tarjota jotain.

Kuva lainattu: H&M
Lindexkään ei jättänyt ihan kylmäksi.

Kuva lainattu: Lindex
Näistä pidän Name Itin takin mallista eniten, mutta toisaalta houkuttaisi myös Lindexin takin kiiltävä pinta... Hmmmm! Hinnalla näistä mitään ei ole pilattu.

11 kommenttia:

 1. Pinkillä on alkutalveksi Lindexin pinkki toppatakki (vähän tuota tyyliä, maksoi alessa 20e), ja toivon, että alesta saisin PompdeLuxin untsikan (puoleen hintaan jäis alle tuon sun määrittelemän budjetin)!! Niinhän nuo jämyt nyt uhkailee, että mitään ei jäis aleen, mutta katotaan nyt... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin kans Pomppiksen takkia, mutta uutena ei ainakaan menisi budjettiin. Ja luulen, että tarjolla olevat väritkin miellyttäisivät enemmän ehkä eskarilaisena tai kouluikäisenä...

   Meille on tulossa nyt tuo Lindexin takki. Luulen, että se on kuitenkin lämpimämpi/monikäyttöisempi kuin tuo Name Itin ohuempi (kuvan perusteella) ja pidempi takki.

   Poista
  2. Meillä on ihan sama juttu hakusessa edullinen mekkotakki/parempitakki hintaluokassa 20-30€, kiitos näistä vinkeistä,mutta taidan vielä odotella vähän aikaa kun marketteihin alkaa tulemaan talvivaatetta.

   Poista
  3. Viime vuonna ihastelin muuten Prismassa sellaista vaaleanpunaista pidempää untsikkaa. Oli söpö ja edullinen, mutta jäi hankkimatta ja myytiin ilmeisesti aika pian loppuunkin.

   Poista
  4. Meillä oli kaksi talvea pikku neidillä sellainen prismasta osettu ciraf merkkinen marjapuuron värinen just sellainen vähän pitempi takki ja oli tosi hyvä ja lämmin mutta nyt se on pieni ja matkasi kirppikselle.

   Poista
  5. Olikohan se sitten sama takki, jota itsekin ihastelin!? En ole ihan varma, ihastelinko viime vai edellistalvena sitä takkia ja sitten, kun olin pähkäilyni pähkäillyt, ei niitä ollut enää jäljellä :D Nykyään en enää pähkäile, kun topat on hankittu jo elokuussa...

   Poista
 2. Nättejä kaikki mutta tuo Name It nousee näistä mun suosikiksi, siitä tulee Cupcaken viime talven takit mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten vähän samaa ulkonäköä Name Itin ja Cuppiksen takissa. Tuo Name it näyttää kuvassa vain aika ohkaiselta ja toosi pitkältä ja sen takia meillä päädyttiin tuohon Lindexin takkiin.

   Poista
 3. Ihanan herkku tuo Lindexin takki, tulee ihan vadelma mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Saa nähdä, millainen se on sitten oikeasti, kun se meille asti saadaan :D Toivottavasti kuvan sävy on edes lähellä totuutta.

   Poista
 4. Ihanan värisiä kaikki. Todellakin saa jo alkaa katselemaan talvivaatteita :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...