tiistai 28. elokuuta 2012

Bambitunika oranssinhimoiselle

Tytön suosikkimekoksi on loppukesän ja syksyn mittaan noussut vähän yllättäenkin jo viime talvena Sampsukalta tilattu Satumetsämekko. En ajatellut kuosia sen tarkemmin, mutta sehän on vallan syksyinen sienineen, etanoineen, tammenterhoineen ja siileineen.

Heti, kun Jny Designin uudet Bambikuosiset vaatteet julkistettiin, tiesin tytön ihastuvat niihinkin. Teinkin heti viikonloppuna tilausta Lasten Taikamaahan ja iki-ihana bambitunika kotiutuikin jo tänään. Tyttö halusi sen tietysti heti päiväkodin jälkeen päälleen. Itsekin olen aivan myyty. Tunikassa on nimittäin kanttaukset sitä samaa oranssia, johon olen nyt aivan lääpälläni.

Lasten Taikamaasta saapui tänään ihana paketti, josta kuoriutui muun muassa Jny Designin ihana Bambitunika. Tyttö ihastui heti pieniin taskuihin, äiti oransseihin kanttauksiin.
Tämä Sampsukan Satumetsämekko on noussut loppukesän mittaan tytön suosikkimekoksi. Kuosissa on hyvin paljon samankaltaisuutta Jny Designin uuteen Bambikuosiin (yllä). (Kuva keväältä)

5 kommenttia:

 1. Kivoja on sekä uusi että vanha :) Mä tykkään oranssista pojilla, mutta Pinkille en yhtään osaa ajatella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleni ei sovi oranssi ollenkaan, koska olen niin vitivalkoinen kasvoiltani kuin olla ja voi. Tytölle oranssi mielestäni sopii ihan ok, koska hän on perinyt ruskeat silmät ja hivenen tummemmat piirteet isänsä puolelta. Kiva väri tuo oranssi tähän syksyyn ja yhdistettynä tuohon pinkkiin nyt oikein pirteä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiits! Niin minustakin :) Tyttö halusi laittaa bambitunikan tänään päiväkotiinkin ja mikäs siinä!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...