lauantai 25. elokuuta 2012

Ollako vai eikö olla?

Olin tyydyttäytynyt siihen, että mökkikausi on ohi. Liian kylmää, liian kosteaa, liian syksyistä, tyttö liian nuhainen ja äiti-ihminen liian vilukissa. Toisin sanoen olen jo ihan kyllästynyt mökkeilyyn. Saisi jo riittää. Isukki sai kuitenkin päät käännettyä perustelemalla, että koko talven saa sitten taas kököttää kotiympyröissä.

Sieltähän se lauantaiaamukin sitten valkeni aurinkoisena ja kauniina. Pyh ja pah! Vaatteet niskaan ja menoksi sitten. Itselläni oli päällä kolminkertaisesti pitkää hihaa ja mummo otti meitä iloisena vastaan teepaidassa. Palelin koko päivän... Lämpötilakin on näköjään kiinni asenteesta (tai sitten täytyy käydä lääkärissä).

Tytön kanssa löysimme kuitenkin monia syksyn merkkejä; puiden lehdet ovat alkaneet paikoin kellastua, puolukat alkoivat olla kypsiä, ilmassa on raikas ja kirpeä tuoksu, vaikka lämmin (ainakin joidenkin mielestä) vielä onkin.

Tyttö ihmetteli maasta löytynytttä isoa karvaista toukkaa, puolukat olivat jo aika kypsiä, myös pihlajissa on jo komeat marjat. Savusauna savuaa kuitenkin vielä samaan malliin kuin kesälläkin, vaikka puut alkavatkin paikoin jo kellastua.
Jos syksy ei ole tullut ihan vielä niin ainakin se on täällä ihan pian. Hyrrr! Tilasin itselleni lämpimämmän takin H&M:ltä. Koodilla 9921 saa yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta -25% alennuksen 29.8. asti.

5 kommenttia:

 1. Ainiin puolukat, olin jo välillä unohtanut koko marjat! Minä rrrrrakastan puolukoita :D Pitää varmana kysellä Marja-Porvarilta joko ne täällä päin on kohta kypsiä!

  Mä mietin olisinko tilannut niitä omassa postauksessa mainittuja paitoja tuolla koodilla, mutta eipä siitä alesta mitään hyötyä ole, kun siihen lätkäisee postikulut - ihan plusmiinusnolla...

  VastaaPoista
 2. Mä en itse taas niin välitä puolukoista, mutta jotenkin olivat nyt ainakin tuolla meidän mökkirannan tuntumassa aika kivan makuisia. Eivät niin kovin happamia ollenkaan kuin mitä muistin :D

  Itse tilasin aiemmin tytölle fleecesettiä ja paksumpaa legginssiä H&M:ltä sillä 10% alekoodilla ja käytännössä siis sain postarit pois hinnasta. Nyt tilasin itselleni ja miehelle pari paitaa ja sen takin, johon tuli tuo 25% ale. N. 60 e takissa se 25% jo oli vähän enemmän kuin postarit kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Käypäs katsomassa mitä blogissani olis sulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mahtavaa! En meinannutkaan herätä tänä aamuna ollenkaan, mutta tunnustuksesi sai kyllä silmät repeämään auki kunnolla. Hihi!

   Poista
 4. sasse! On ollut lämmintä ja kylmää ja syksyistä lämmintä, kun tuuli on kylmä, mutta hiostavaa. Sekavat on kelit! :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...