keskiviikko 22. elokuuta 2012

Hätähousuäiti ja rukkasvertailua

Kotiuduimme lauantai-iltana mökiltä puoli kahdeksan maissa. Olin aiemmin päivällä lukenut mobiilisti mahdottoman hyvän alevinkin Väri-epä-suora -blogista  Babyshopiin. Pääsin rekisteröitymään ko. nettikauppaan kymmentä vaille kahdeksan ja tarjous taisi olla voimassa vain kahdeksaan (?) asti Suomen aikaa. Kirettä siis piti ja en entinyt klikata ostoskoriin kuin pari tuotetta. Kaikessa hötäkässä olin kirjoittanut sähköpostiosoitteeni ilmeisesti päin prinkkalaa, postiosoite oli kuitenkin oikein, koska paketti löysi perille jo yllättäen tänään. Ihan meinasin jo hikeentyä, kun en saanut sähköpostivahvistuksia tilauksesta. Ostokset kyllä oltiin veloitettu, joten päätin odottaa tilausta suhteellisen rauhallisena viikon verran ennen todellista hikeentymistä. Hikeentyä ei tarvinnut ja mukavan nopean toimituksenkin vuoksi aion kyllä hyödyntää kyseisen verkkokaupan tarjouksia jatkossakin. Maanantaiseen sähköpostitiedusteluuni tilaukseni onnistumisesta tosin kukaan ei ole vastannut...

Babyshopista meille tuli siis Mini Rodinin ihanaakin ihanampi mekko sekä Mini a Turen rukkaset talveksi.

Mini Rodinin kyyhkysmekon kuvat mätsäävät täydellisesti meidän pieneen pyöreään lankamattoon olohuoneessa (Ei tosin ollut peruste ostokselle...)
Aiemmin tein Molo-painoitteisen ensitilaukseni (viimeinkin) Lilla companyyn. Tyttö sai Molon sukkia, jotka tuntuvat todella hyviltä ja pehmeiltä jalassa. Lisäksi talveksi tuli Molon rukkaset ja hattu. Hattu tosin lörpöttää jonkin verran korvilta, joten en usko, että tyttö sitä suostuu kovin kylmillä ilmoilla pitämään. Syksyn viileämmille se on kuitenkin oikein mukava ja lämmin hattu kaulurin tai paksun kaulaliinan kanssa.

Molon rukkaset ovat kokoa 6-8 y ja MAT:n 6-7 y. MAT:n rukkaset ovat kuitenkin selkeästi sirommat, kuten kuvastakin voi päätellä. Molemmat tuntuvat lämpimiltä ja molemmissa on sisällä pehmeä fleecevuori. MAT:n rukkasissa on pukemista helpottamassa vetoketju. Molemmat rukkaset saa kätevästi kiristettyä ranteesta, joten pysyvät varmasti kädessä hyvin.

Talviasustusta osa 1. MAT rukkaset, Molo rukkaset sekä hattu.

6 kommenttia:

 1. Oij, oikein ihanat ostokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kaikki tulee tarpeeseen :D

   Poista
 2. No huh, ettei tullut sen suurempaa sotkua tuosta Babyshopin tilauksesta! Mullekin tuli tänään sieltä postia, mutta taitaa mennä huomiselle rukkas-asian repostelu :D Kävin myöskin Niiloilossa ja muutenkin kaupungilla pyörähtämässä tänään, joten siitäkin pitäisi raportoida :D Huomenna!

  Niin ja kivoja ostoksia, kuten aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivoja ostoksia on kiva tehdä ja kiitos myös hyvän vinkin antajalle :) Onneksi tosiaan ei mennyt sotkuksi koko homma ja itseäni saan syyttää, kun hosumalla tilausta tein.

   Ilolla jään odottelemaan sun ostospostausta! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on! Muhun ei Mini Rodinin syksyn kuoseista iskenyt oikein muut kuin tämä.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...