maanantai 23. heinäkuuta 2012

Viimeinkin koko kirjasarja koossa

Nyt on koko Heinähattu ja Vilttitossu -kirjasarja kerättynä. Viimeisiä sarjan kirjoja saikin etsiä melkein kissojen ja koirien kanssa, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Eilen löytyi sitten lopulta se Tanssiva konstaapelikin Ideaparkin kirjakaupasta. Pari iltaa ja sekin on luettu yhdessä tytön kanssa.

Kirjasarja koossa.
Heinähattu ja Vilttitossu alkaa seikkailla syksyllä myös uudessa kuvakirjasarjassa, joka on suunnattu pienemmille lapsille. Sarjan ensimmäinen osa Heinähattu, Vilttitossa ja Kalju Koponen ilmestyy syyskuussa. Kirjasarjassa tarinat ovat aivan uusia, joten eiköhän mekin tytön kanssa sarjan ensimmäinen osa ainakin katsasteta. Aiheesta lisää http://www.tammi.fi/uutiset/-/news/237604.

Pienemmille suunnatun kuvakirjasarjan ensimmäinen osa ilmestyy syyskuussa. Kuva lainattu: http://www.bookplus.fi/kirjat/nopola,_sinikka/hein%C3%A4hattu,_vilttitossu_ja_kalju-koponen-18943411
Mitä kirjoja teillä luetaan vai luetaanko? Itse olen tykästynyt kovasti Nopoloiden helppotajuiseen kerrontatyyliin. Olemme lukeneet myös Risto Räppääjiä. MYös Timo Parvelan Ella -kirjasarja vaikuttaa kivalta ja hauskalta. Olemme ensimmäiset kolme osaa tytön kanssa lukeneet ja nauraneet vedet silmissä.

2 kommenttia:

 1. 2-vuotias tykkää pahvisista kirjoista, Muumia ja Nalle Puhia sun muuta. 4-vuotias tykkää Lauri Kilpa-autosta, Puuha-Petestä ja sen sellaisesta. 8-vuotias tykkää Ella-kirjoista, Risto Räppääjästä, Keiju-kirjoista jne. 11-vuotias lukee Starwars-kirjoja ja kaikenlaisia tietokirjoja.

  Voin myöntää, että olen laiskistunut lukemisessa - isomille tuli aikoinaan luettua enemmän, nyt on aika vähän kortilla. 2-vuotiaalle luen joka ilta pienen kirjan, mutta muutoin ei lueta joka päivä. Isommat onneksi osaa lukea itekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keiju-kirjat kuulostavat kivoilta. Niitä vois jossain vaiheessa meidänkin tytön kanssa katsastaa. Meillä muuten tyttö kans innostui jossain vaiheessa kuvitetuista lasten tietokirjoista. Ihmisen anatomia ja luontoa käsittelevät kirjat olivat jossain kohtaa vähän turhankin hyvin hallussa :D

   Mulle tekee ihan hyvää pitää lukutaitoa yllä tuon pimpulan kanssa. Yritin itse aloittaa 6 vuotta sitten joululahjaksi saamaani romaania kesälomalla ja eihän siitä mitään tullut. Kekittymiskyky tuollaiseen täysi nolla.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...