torstai 28. kesäkuuta 2012

Vinkki syksyyn ja talveen

Hyrrr! Niinhän sitä sanotaan, että Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen. Saariselällä oli vissiin tänään tullut ihan luntakin, joten seuraava hyvästä sydämestä tuleva vinkki sopii siis tilanteeseen kuin nenä päähän.

Isukki toi nimittäin minulle ja itselleen töistä hansikkaat/sormikkaat (meillä käydään asiasta aina kiivasta keskustelua, että kummat ovat). Katsoin hanskoja ensin vähän kieroon, koska luulin niitä tavallisiksi työhansikkaiksi/"nappulahanskoiksi". Isukki esitteli innoissaan, että kyseisillä sormikkailla pystyy käyttämään kosketusnäyttöjä, esimerkiksi älypuhelinta. Harmaa osa sormenpäissä sisältää kudosta, joka johtaa sähköä ja sehän on edellytys kosketusnäytön toiminnalle. Lisäksi kämmenpuolen nappuloiden ansiosta hanskat kädessä voi pidellä liukasta puhelinta pelkäämättä, että se lässähtää lumihankeen ja hajoaa. Itse keksin, että kyseisillä hansikkailla saa myös hyvän otteen julkisten liikennevälineiden kaiteista... kun siellä nyt ruuhka-aikana joutuu aina joka tapauksessa seisomaan.

Kyseiset hansikkaat/sormikkaat ovat Sandbergin Toch Screen Gloves - yhdenkoon hanskat, joissa on 45% villaa, 54% acrylia ja 1% sähköä johtavaa kuitua.
ps. Isukin sormikkaat ovat mustat ja näitä saa myös valkoisina.

6 kommenttia:

 1. Hah, aika hauskat! Mulla vaan ei ole sitä älykästä luuria... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on hauskat! :D

   Älä välitä, mitä enemmän itsekin käytän tuota "älypuhelintani" sitä älyttömämmäksi sen totean. Jumittaa, junnaa ja kikkailee välillä oikein kunnolla. Tekstiviestien lähetys tuolla Samsungillani on kaikkein mielenkiintoisinta. Luulisi, että se homma pelittää, kun tekniikka tekstiviestien lähetykseen oli toimivaa jo 90-luvulla :D

   Poista
 2. no noihan on kätevät vaikka en älypuhelinta omista minäkään. Nimittäin talvella on tullu aika moneen kertaan näppäiltyä tekstareita kädet kohmeessa kun ei tumpuilla saa. Mut onpas ihmelankaa, ku johtaa sähköäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Jos ei ole kosketusnäyttöä, niin varmasti pärjää normisormikkaillakin. Katselin noiden hintoja netistä ja olivat 15-20 e :D

   Mä taas luulin olevani maailman ainoa, joka käyttää kosketusnäyttöä peukalolla (kuva siis lavastettu), mutta ilmeisesti en olekaan, kun noissa hanskoissa on peukalonkärjetkin sähköä johtavaa ainetta :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. :D Kannattaa hankkia sillä lailla, että ehtivät tuulettua vähän aikaa paketista otettua ennen käyttöönottoa. Tuoksu oli vähän erikoinen, mutta tuntuu hälventyvän, kunhan ovat ulostautuneet pussistaan.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...