sunnuntai 13. toukokuuta 2012

The Versatile Blogger Award

- Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
- Lisää The Versatile Blogger Award -kuva postaukseesi
- Kerro seitsemän satunnaista faktaa itsestäsi
- Nimeä 15 bloggaajaa ja kerro heille tunnustuksesta

Juuri hetki sitten luin Väri-epä-suora -blogia ja tajusin saaneeni tunnustuksen. Minä, me! Kiitos Miima! Tämä kruunasi äitienpäivän ja täytyy myöntää, että nyt aurinko paistaa muutenkin jo tänne risukasaan, koska ikkunatkin ovat puhtaat. 


Tässä tulee sitä raakaa faktaa:


- Haaveilen jatkuvasti opiskelusta ja uudesta ammatista, mutta olen äärettömän laiska, enkä saa mitään aikaiseksi. Enkä kyllä jaksa keskittyä mihinkään sivua pidempään asiatekstiin, saatika sitten lukea tentteihin... joten se siitä. Kai sitä silti haaveilla saa?


- Poden salaa tasaisin väliajoin vauvakuumetta. Onneksi kuumeilut menevät nopeasti ohi. Uusi vauva ei kuulu kuitenkaan suunnitelmiin.


- Olen 154,9 cm pitkä (lyhyt), mutta pyöristän sen kysyttäessä 155 cm:riin.


- En kuuntele nykyään enää ollenkaan musiikkia. Kaikista eniten nautin hiljaisuudesta ja kaipaan omaa aikaa enemmän kuin sitä on tarjolla (Kukapa ei).


- Jos olisin ollut poika, olisin saanut nimekseni Ville. Jos tyttöni olisi ollut poika, olisi hän saanut nimekseen myös Ville. Ville on ihan paras pojan nimi.


- Otan hirveää stressiä kyläilyistä ja kyläilijöistä. Sen takia käymme todella harvoin missään tai meillä käy ketään. Silti on aina kiva käydä kylässä ja nähdä läheisiä tai toisaalta sitten on kiva, kun meillä käydään. Ristiriitaista, mutta totta. 


- Olen nykyään aina väsynyt, joten odotan kesälomaa enemmän kuin mitään muuta. Ihanaa, kun ei tarvitse aamulla lähteä kauhealla kiireellä mihinkään.


Voisin jakaa tunnustuksen kaikille lukemilleni blogeille, mutta näissä en ole tunnustusta ainakaan vielä nähnyt:

jne :)

2 kommenttia:

  1. Sinähän olit nopea! :)

    Minäkin haluaisin opiskella, mutta ongelma on se, että mitään mielenkiintoista ei löydy kuin n. 50 km päästä :( Muksut on vielä kuitenkin niin pieniä, etten halua tuollaista matkaa taittaa kahteen suuntaan joka päivä opintojen päälle...

    VastaaPoista
  2. Kiitos tunnustuksesta :) katsotaan koska saan aikaiseksi vastata haasteeseen ;) btw, itsekin mietin välillä uusia ammattivaihtoehtoja, mutta mullakin tyssää aina laiskuuteen :D mä olisin ollu Miika jos olisin ollu poika ;) kyläilyistä: juu, mä ainakin stressaan siivousta.. aina pitää siivota ennenku kehtaa ketään päästää sisään :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...