sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivä ja lahjaksi ikkunanpesua

Toiset äidit ovat ehkä saaneet tänään aamiaisen sänkyyn tai kauniita kukkia. Itselleni riitti sänkyaamiaiseksi se kerta jokunen vuosi sitten, kun pikkumurmeli tuli hyppimään sängylle samalla, kun söin aamiaistani. Kahvit olivat pitkin rinnuksia, tuoremehut pitkin tarjotinta ja samainen murmeli myös söi leipääni murustaen koko sängyn...

Kukkamurhaajalle ei kuulemma kukkiakaan heru, joten sain sitten lahjaksi ikkunan pesua. Ihan hyvä lahja sekin! Ja olihan tyttö tehnyt päiväkodissa palapelipohjalle ison sydämen, joka lämmitti äiti-ihmisen sydäntä oikein kovasti. Jokaisen palapelipalasen taakse on liimattu magneetti, joten palapeli sopii oikein kivasti äiti-ihmisen keittiötä ja jääkaapinovea koristamaan.

Tytön tekemä lahja. Olen oikeasta alakulmasta retusoinut kuvasta (huonolla menestyksellä) tytön omakirjoittaman nimen pois.
Postasin jo aiemmin hankkineeni Sokoksen 3+1 päiviltä Kärcherin apuriksi ikkunanpesuun. "Imevä lasta" toimi isukin mielestä ihan kivasti, mutta ei laite kuulemma kuitenkaan nyt ihan supermahtava apu ollut. Järjettömän mustaa vettä se kuitenkin imi sisuksiinsa, joten ikkunanpesu tuli kyllä tarpeeseen. Isukki sai keittiön ja olohuoneen ikkunat sekä parvekelasit pestyä, kun juuri täyteen ladattu akku sitten loppui. Jääpähän vielä sitten iltapäiväpuhdettakin, jollei sitten aurinko innostu liikaa paistelemaan.

Imevä lasta imee sisuksiinsa kaupungin nokea.
Iloinen isukki työn touhussa.
Tyttökin halusi kokeilla kummaa laitetta.
Ja kas, puolet ikkunoista oli pesty (olisi pesty enemmänkin, mutta Kärcherin akku lopahti), eikä kello ollut vielä edes kymmentä aamulla. Kärcher on kätevä muuten myös kodin lasi- ja peilipintojen puhtaanapidossa. Omaan käteeni ja tumppisormilleni laitteen kahva vain on hivenen liian paksu.

Aurinkoista äitienpäivää kaikille äiti-ihmisille!

Kuva on poikkeuksellisesti papan ottama, eikä ole tämän kevään kuvia.

3 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja! Pesispä joku meidänkin ikkunat ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana lahja :) Aurinkoista äitienpäivää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoista äitienpäivää!

   Nyt on muuten kaikki ikkunat puhtaat ja isukki valmistaa keittiössä jotain ylläriä kahvin kanssa (toivottavasti olen hengissä huomenna :D )

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...