perjantai 4. toukokuuta 2012

Vapputsäkää

Jos vappu oli vähän tylsähkö, oli siinä jotain hyvääkin. Voitin nimittäin Lasten Taikamaan vappuarvonnassa vapaavalintaisen Jny Designin tuotteen. Nopeaa toimintaa Lasten taikamaassa; Sain voitostani tiedon sähköpostiin keskiviikkoiltana ja valitsin haluamamme mekon vielä samana iltana. Mekko tipahti postiluukusta tänään (perjantaina) aamupäivästä ja tyttö sai sen kokeiluun heti kylvyn raikkaana. Koko on 116 ja tuntuu reiluhkon sopivalta. Tyttö itse naureskeli mekon olevan liian pitkä, mutta hän onkin tottunut käyttämään viime aikoina enemmän tunikamallisia mekkoja.

Raikas pinkki Jny Design tähtimekko oransseilla kanttauksilla.

Tyttö pisti bilettäen
Jny Design on meille uusi tuttavuus. Samoin tähdet, joita tytön vaatetuksessa ei ole juuri näkynyt (ainakaan vielä) muualla kuin Molo Kidsin haalarissa. Mekko tuntuu kivan napakalta ja tyttö innostui siitä kovasti. Kiitos Lasten Taikamaalle/ Helille.

5 kommenttia:

 1. Vau, onneksi olkoon voitosta! Tosi kivan mekon valitsit :) Minäkin osallistuin, mut ei... Minkäs pituinen teidän neiti on? Mietin vaan tuota mitoitusta, kun meille on pari paitaa tulossa - jossain sanottiin että olisi reilua?

  VastaaPoista
 2. Meillä on 5-vuotis neuvola 18. päivä ja tarkat mitat säästän siellä kuultaviksi. Arvioisin, että tyttö on nyt 104-107 cm pitkä, mutta meillä on 110 cm sisävaatteet jääneet pääsääntöisesti pieniksi jo talvella, siksi otin rohkeasti mekostakin koon 116 cm, vaikka tiedoissa lukikin, että ovat reiluja. Tytölle hihat ovat ainakin just eikä melkein tuossa koossa eli ei tarvitse kääntää. Mekko yltää vähän polven alapuolelle ja mielestäni ainoa reiluus onkin siinä mitassa. Mekko ei ole mitenkään kauhean leveää mallia, mutta toisaalta tytölle jää kyllä jonkin verran väljää vyötärön kohdalle... mikä on ehkä hyväkin. Mekko on mielestäni napakkaa, mutta kuitenkin hyvin joustavaa trikoota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, saapa nyt nähdä onko toinen paita sitten jo pieni :( No, senpä näkee sitten kun saapuvat - pitää laittaa eteenpäin jos ei hihat riitä :)

   Poista
  2. Kerro sitten, miten kävi! Tuolla meidän apinalla on kyllä nimenomaan jalat ja kädet kasvaneet viimeaikoina nopeammin kuin muu kroppa... toivotaan, että sopii!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...