lauantai 5. toukokuuta 2012

Sadepäivän hempeilyä

Meille kotiutui Wheatia meidän suosikkikaupasta Pikku Mineasta jo ennen Lapsimessuja, mutta emme ole ehtineet ihanuuksia vielä sen paremmin sovittelemaan. Wheat on ihanan hempeää ja lempeää, kaunista ja herkkää lapsen päällä. 116 cm kokoinen mekko on hyvän kokoinen, paidasta saa vähän hihoja vielä kääntää, mutta ensimmäisen pesun myötä tilanne saattaa vähän tasoittua.

Wheat tunikamekko Soft rose ja samaa kuosia oleva huivi. Paita on pitsikuvioinen pitkähihainen paita soft rose. Kuvaan tuli jostakin kurjaa keltaista varjostumaa. Ihana huivi tuli kaupanpäälliseksi.

Olipa vaikea kuvaushetki. Otin "miljoona" kuvaa ja vain pari onnistui. Huivi ei meinannut venkoillessa pysyä päässä ollenkaan.Eipä sitä Noa Noan toppitunikaa juuri nallen takaa näy, mutta siellä se ihana vaate kuitenkin on.
Noa Noan hempeä toppitunika tuli Lilliksestä meille jo aikoja sitten, mutta sitäkään emme ole kokeilleet kuin pikaisesti. Toppitunika sopii kuitenkin muun muassa Wheatin paidan kanssa käytettäväksi, joten sovitimme sitä samalla venkoilulla. Alkaisikohan kesähempeilyt olla sitten tässä? Päiväkodin kesään täytyy vielä varmasti muutama lyhythihainen mekko tai tunika hommata. Meillä kesälomakuviot menivät isukin kanssa taas niin ristiin, että tyttö joutuu ainakin koko parhaan kesän eli heinäkuun olemaan hoidossa.


4 kommenttia:

 1. Aika ihania hempeily-juttuja :) Harmi jos ei lomat osu yhtä aikaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua niin sapettaa meidän tuleva kesä. Mulla on loma kahdessa osassa ja isukilla kolmessa. Yksi viikko kesäkuussa ja yksi elokuussa osuvat näillä näkymin päällekkäinkin sentään, onneksi.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Aika hempeää on! Saa nähdä, uskaltaako sitä tuon suttupytyn päällä paljoa pitää ;)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...