torstai 17. toukokuuta 2012

Kaverisynttärit ja Sylvanian families

5-vuotiaan kaverisynttärit ovat nyt takana päin. Kaverit toivat tytölle mieleisiä lahjoja, muun muassa 2 Barbieta, tarra/puuhakirjoja, ihanan pehmohevosen ja hienostelulaukun sekä kynätelineen.


Kaverisynttärit menivät hienosti, kiitos teidän hyvien ohjelmavinkkien. Järjestimme tytöille aarteen etsintää, jossa siis jokaiselle oli oma aarre ja vinkit olimme kuvanneet kameralla ja muokanneet lyijykynäpiirroksien näköiseksi. Hienosti tytöt aarteet löysivät. Tytöt saivat myös onkia ja saimmepa isukilta pienen random nukketeatteriesityksenkin, kun tytöt luulivat onkimisrakennelmamme olevat nukketeatteriareena. Ensi vuonna täytyy kehittää vielä pari ohjelmanumeroa lisää, koska noin isolla (5 vierasta + tyttö itse) tyttöporukalla ei mikään rauhallinen leikkiminen tahdo oikein sujua. Hikipäässä mentiin ja 4-6 -vuotiaiden pieruhuumori kukki sokerihumalassa oikein urakalla. Hauskaa oli!

Me isukin kanssa hemmottelimme ainokaistamme Sylvanian families tavaratalolla, joka mainosti sisältävänsä jotain 200 osaa... KYLLÄ! Järkyttävää pikkusälää ja kymmeniä liimattavia tarroja, taiteltavia kirjasia, minilaatikoita, huonekaluja, vaatekappaleita yms. yms. En siis suosittele, jos näpertely ei kiinnosta.  Päädyimme hankkimaan tytölle tavaratalon, koska aiemmin hankkimamme saman sarjan Sylvanian families talon pystyy asettamaan tavaratalon päälle, eikä koko kompleksi vie siis yhtään enempää tasotilaa tytön huoneesta. Olipa tyttö onnellinen saatuaan sen heti kaverisynttäreiden jälkeen (sälän kasaamisen menikin sitten pitkälti yli toista tuntia).Ja loppuun vielä 5-vuotiaan onnellinen hymy kaverisynttäreiden herkutteluhetkellä.

Paita, jossa tyttö kaverisynttäreitä juhlisti, on tällä viikolla Pikku Mineasta saapunut aivan ihana P&Pn rusettipaita.

2 kommenttia:

 1. Hauskalta kuulostaa, ja var,asti oli mieleiset lahjonnat :D

  O-ou... meillä on Pinkin kaverisynttärit maanantaina, enkä ole mitään suunnitellut. 8 kaveria on kutsunut, että voi olla melkoinen hässäkkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! No, hässäkkää kaverisynttärit taitavat aina olla oli ohjelmaa tai ei. Pari tytöistä olisi viihtynyt ihan hyvin meidän tytön leluja katsastamalla ja testailemalla, mutta pari taas kaipasi koko ajan jotain ohjattua tekemista, pari välimallia sitten pyöri siinä välissä. Riippuu niin lapsista, millaisia sattuvat olemaan :D Hyviä kaverisynttäreitä Pinkille joka tapauksessa!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...