lauantai 19. toukokuuta 2012

Muun muassa näillä mennään iltapäivään...

P&P mekko

Eihän siitä ihan tasainen tullut, mutta toivottavasti edes on maistuva. Ohje OpenCafen sivuilta. Maitosuklaa-mansikkamoussekakku.

Se perinteinen voileipäkakkuli.

8 kommenttia:

 1. Varmasti on makoisat tarjoilut!!! Hyvää herkuttelupäivää teille :) Mä tässä vasta väsäilen huomisen tarjoiluja (tai osa on jo pakkasessa odottamassa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulihatuista osa lässähti hieman, mutta saa kelvata.

   Poista
  2. Mitä laitoit sisälle? Mä tein kanssa tuulihatut, ja laitoin pakkaseen - pitää sitten sulattaa uunissa nopeasti (toivottavasti onnistuu). Sisälle menee tällä kertaa suolainen kasvistäyte, pitää katsoa huomenna teenkö yhtä vai kahta makua :D

   Poista
  3. Tein kahdenlaisia, toisiin tuli mansikka ja kermavaahtoa, toisiin täyte, jossa ruohosipulituorejuustoa, smetanaa ja kylmäsavulohta. Nämä suolaiset jälkimmäiset tekivät todella hyvin kauppansa. Teen kyllä tuulihattuja toistekin!

   Poista
 2. Hei! Kysyisin p&p:n mekon mitoituksesta, kun teidän neidille näkyy istuvan kauniisti :) Mikä koko teillä on mekosta ja minkä pituinen neiti?

  t. lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P&P vaatteethan ovat yleisesti ottaen vähän reiluhkoa mitoitusta, mutta minusta meidän 105,5 cm pitkälle neidille istuu tuo 116 cm oleva mekko kivasti. Vähän on väljää vyötäröllä, mutta pituus on passeli ja eipä heti kinnaa.

   Poista
 3. musta toi "epätasaisuus" tekee kakusta paremman näköisen kun alkuperäisestä mallista :) vai liekö ne noi pallot mitkä tasapainottaa asiaa? Tiedä häntä, mutta tota tekis mieli maistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku sai kyllä paljon kehuja, eikä ollut liian makeaa. Kuvassa tuo reunan epätasaisuus vielä mielestäni korostuu, ei se pöydässä ihan noin rosoiselta sitten lopulta näyttänyt. Lopputulos oli mielestäni aivan sopiva meidän pikkurinsessalle ja suostui jopa itse maistamaan kakkuaan :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...