perjantai 13. huhtikuuta 2012

Pään asia on pääasia

Lakkia, hattua, lätsää ja pipoa, sitä kaikkea on hankittuna kesään ja kevääseen. Tytön suosikki jo kaksi kesää on ollut huivilippis, joka viime kesänä rispaantui niin pahasti, ettei sitä enää tulevaan kesään (toivottavasti) säilytetty. Mikään muu ei vain tytölle kelvannut. En edes muista, mistä lipalla varustetun huivin hankin, mikään merkkituotekaan se ei tainnut olla. Rakas se oli kuitenkin ja harmittaa, kun en ole missään vastaavia nähnyt. Tähän kesään hankittiin kuitenkin lipallisia lätsiä kolme kappaletta. Vaikuttavat kivoilta ja näyttävät tytön päässä livenä paremmilta kuin kuvissa.

Ihana samettilätsä Metsolasta. Lätsän alta pilkottaa myös yksi Pipa's Kidsin pinni (jonka tyttö on itse asentanut). Tilasin pinnejä kasan viime viikolla. Ihania!

Mukavan kevyen tuntuinen/ohut Katvigin kesälätsä

Katvigin lätsä tämäkin. Tytön pää on hikoilevainen, joten useampi tarvitaan. Meille Katvigin lätsät taisivat kotiutua Metkulasta.

Lisäksi löytyy "muutama" Kimperin pipo. Kyllä! Olen hulluna Kimperin pipoihin. Niitä on kotiutunut vähitellen ja kuvassa ei ole edes kaikki pipot, mitä löytyy.

Muutama Kimperi, 2x Katvig ja 1x Metsola.
Pitäisi varmaan vielä hankkia jotain prinsessapäähinettä siltä varasta, että meno äityy vallan mekkomaiseksi.

4 kommenttia:

 1. Kivoi lätsii! :D Meilläkin oli yhdessä vaiheessa Kimperiä pari pipoa per muksu, mutta sitten kyllästyin totaalisesti, viimeisetkin myin tossa alkuvuodesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole ihme kyllä vielä kyllästynyt Kimperin pipoihin. Luulen kyllä, että tänä vuonna saattavat jäädä hivenen muiden päähineiden varjoon. Katsoo nyt, mihin tyttö tykästyy eniten ;)

   Poista
 2. Näyttääpä neiti sivukuvissa isältään :) Onko tuo gerbera oikeassa ylänurkassa uusin kasvisi? :) Mulla oli kans joskus gerbera, en kyllä muista mihin se kuoli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kovasti on tyttö kyllä isäänsä tullut... ja osassa asioita se on ihan hyväkin asia (osassa ei!!!) :D

   Mulla on pöydällä tällä hetkellä iso ruukkunarsissi, joka tekee kuolemaa. Gerbera oli tappovuorossa ennen sitä. Komea kukka oli, mutta kuoli mun hoidossa muistaakseni reilussa parissa viikossa. Mä olen edelleen kukkamurhaaja, vaikka yritän aina parhaani...

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...