torstai 29. maaliskuuta 2012

Prinsessavitsoja ja ulkoiluraivarit

Virpimisvitsoja prinsessaväreissä.
Huoh! Joskus siitä kunnon kokokukra-asusta todellakin olisi hyötyä. Ihan turha luulla, että melkein 5-vuotias pysyy poissa mutalammikoista... varsinkaan suuttuessaan. Tyttö oli päiväkodin aamupäiväulkoilun päätteeksi saanut jonkinmoisen hepulikohtauksen; ei ollut halunnut lähteä sisälle ja mennyt kierittelemään pihan mutaisimpaan kohtaan. Tytöllä oli haalarin päällä kurahousut, mutta mitä ne sitten hyödyttävät, kun eivät kuitenkaan ihan kaulaan asti yllä. Äiti-ihmisellä oli siis tänään(kin) pyykkipäivä.

Isukki lähti taas työreissulle, joten mummo haki tytön päiväkodista. Itselläni työmatka on kahden linja-auton varassa ja työaika loppuu vasta sitten, kun työt on tehty. Viideksi päiväkodille ehtiminen on kauhean stressin takana, mutta onneksi mummon työt loppuvat aina ajallaan ja saamme tarvittaessa avun tytön hakemiseksi. Mummo ja tyttö löysivät kotimatkalla pari pajunvitsaa ja askartelimmekin niistä sitten porukalla pesukoneen pyöriessä virpomisvitsoja prinsessaväreissä. Inhoan askartelemista ja näpertelyä yli kaiken, mutta näistä vitsoista tuli kivoja. Tyttö tosin halusi alkaa koristella "koko kämppää" pääsiäistilpehööreillä.

Muikeaa askartelua.
Lisäksi vielä jotain "ostolakkoilijan" shoppailuja. (Lisääkin tulossa, kunhan pääsisi postissa käymään... Legginsejä on nyt sitten kesäksi jo miljoonat. Millä pystyn olemaan ostamatta niitä enää lisää.)

Kissatunika Lindex, mekko tyllillä H&M, Toppi Mayoral, Vihreät legginsit Noa Noa ja farkkulegginsit H&M.
Kuvanlaatu on ala-arvoinen, kiitos kamerasta loppuneen akun ja ässällä alkavan puhelimeni todella valovoimaisen kameran. Pahoittelut!


2 kommenttia:

  1. Kyllä kelpaa virpoa :) Toivottavasti palkka on yhtä prinsessainen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän virpomiset taitaa rajoittua tuohon lähimummolaan ja sieltä nyt on aina prinsessaiset palkkiot luvassa :)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...