perjantai 30. maaliskuuta 2012

Helppo syyttää kesäaikaan siirtymistä?

Itse olen nukkunut nyt viikon verran ihan ekstrahuonosti. Viimeyönä yhtäjaksoista unta taisi olla alle 2 tuntia. Edellisyönä 3 jne. Olo on iltapäivästä asti sumuinen ja hervoton, ei varsinaisesti väsynyt. Illalla uni ei vain tule tai jos tulee, heräilen jatkuvasti. Aamuyöt ovat yhtä pyörimistä ja hikoilua. Toivottavasti tämä "vaihe" menee pian ohi. Tytöllä puolestaan on unta riittänyt, mitä nyt alkuviikosta uuteen rytmiin totuttelu vähän verotti illan unista ja aamulla on väsyttänyt kovasti. Päiväkodissa arki on ollut ilmeisen hankalaa, koska negatiivista palautetta on tullut lähes päivittäin, muun muassa eilisen mutamöyrimiset raivareineen ja tänään tyttö oli ollut päiväkodinjohtajan puhuttelussa ilmeisesti sen takia, etteivät ulkoiluvaatteet olleet taas menneet päälle sovitussa ajassa ja muidenkin lasten pukeminen oli häiriintynyt meidän draamaprinsessa takia. Taidetaan olla taas enemmän kuin tarpeeksi viikonlopun ja levon tarpeessa. Helppohan se on syyttää kellojen siirtämistä, mutta enpä nyt mitään muutakaan syytä keksi.

Jotain ihanaakin sentään tänään. Pikku Mineasta saapui paketteja oikein kaksin kappalein. Molemmista kuoriutui Phister & Philinaa. Pääsinpä shoppailemaan pitkästä aikaa myös ihan pieniä vaatteita. Lahjaksi tietysti! Lahjaksi olin ajatellut myös Frank and Fischer "Mew" -kissaa, mutta tyttö rakastui siihen oikopäätä, omi sen itselleen ja siitä tuli sitten kotoisasti "Mau". Mau pääsi tänään puuropöytäänkin kaveriksi.

Frank and Fischer kissa iltapuurolla.

4 kommenttia:

 1. Oivoi, parempia unia toivottelen - eihän tuollaisilla unilla kukaan pärjää! Oletko muutenkin huonouninen, vai onko nyt joku vaihe vaan?

  Söpö Mau :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkäuninen olen ollut varmaan aina... ja aika-ajoin myös tyttö tuntuu sitä olevan. Aikaisemmin olen ottanut näistä huonostinukutuista öistä paljon stressiä, mutta nykyään yritän ottaa rennommin. Huonot univaiheet ovat yleensä kestäneet parisen viikkoa ja pahenevat pikkuhiljaa, kunnes sitten jonakin yönä viimein vain nukun hyvin.

   Mau on söpö ja se oli tytön kainalossa koko yön ja on koko aamunkin kulkenut mukana. Jotkut lelut vain saavat olemuksellaan aikaan tämän nopean kiintymysreaktion :D

   Poista
 2. Täällähän on tutun näköinen kisu, mukavaa että se oli tytölle mieleen : )
  Meidän neidin rakkaat pehmolelut on kaksi pingua.

  Toivottavasti unet alkaa taas pian maistumaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on kisu ollut mieleinen, vaikken sitä alunalkaen omalle tytölle ajatellutkaan :)

   Viikonlopun aikana univelkaa on kyllä onneksi saanut vähän kurottua kiinni. Parempaan suuntaan ollaan menossa! Ihan kuin ajatuskin taas kulkisi paremmin...

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...