lauantai 8. heinäkuuta 2017

Uusi perheenjäsen

Odottavan aika on pitkä kuin nälkävuosi. Meillä on odotettu kesää ja heinäkuuta tänä vuonna aiempaa suuremmalla innolla. Kukapa ei kesää ja kesälomia odottaisi, mutta sen lisäksi meille oli tulossa uusi perheenjäsen. Viime torstaina odotus palkittiin ja saimme hakea pienen, pienen (tänään 14 viikkoisen) ragdollin pennun kotiin kasvattajan luota.

Jo kasvattajan luona pentu sai lempinimen Pikku Myy ja se kuvaakin tätä pentueen pienikokoisinta villikkoa todella hyvin. Myy tuntee myös nimen kirppu, joka juontaa juurensa niin ikään kasvattajan luota. Muilla pentueen kissoilla on pörröinen ja selvästi pidempi karvanlaatu kuin Myyllä ja Myy näyttikin muihin pentuihin verrattuna kovin pieneltä, ihan Kirpulta.

Kasvattajan luota kotiin on tunnin ajomatka. Pelokas pikkuinen naukui kuljetuskopassaan melkein puolet matkasta ennen kuin saattoi vähän rauhoittua. Silmät pelokkaina Myy tutustui uuteen kotiinsa ja kodin äänimaailmaan. Ruoka pienelle maittoi kovasti heti ja sitä onkin vinguttu ahkerasti aina, jos joku on erehtynyt keittiöön jotain rapistelemaan. Meillä ollaan niin rakastuneita tähän uuteen perheenjäseneen.

Seuraavat viikot meillä totutellaankin kissaelämään. Alku näyttää lupaavalta. Pieni ei ole tehnyt elettäkään konnuuksien suuntaan. Myy on todella kiltti, pyörii koko ajan jaloissa ja hiihtäminen onkin meillä nyt päivän sana, vaikka kesä onkin. Vauhtia tuntuu riittävän ja välillä vedetään päikkyjä sohvannurkassa.

Olen perustanut Myylle tänään oman Instagramtilin. Jos haluat seurata, niin Myy löytyy käyttäjätunnuksella @myytheragdoll


Kati

8 kommenttia:

 1. Eikä?!? :D Voi mikä yllätys! Ja arvaa kuka täällä kissakuumeilee jo valmiiksi ihan kamalasti?!? Meillä isännän käännytys kestää vielä piiitkään...

  Onnea uudesta, supersuloisesta perheenjäsenestä ja ihania kissanpäiviä teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pieni kissa tekee kyllä kodista kodin :)

   Meillä isännän käännytys oli myös suurin ongelma tässä jutussa. Hän pelkäsi, että kissan hoito jää kokonaan hänen kontolleen. Huh hah hei sanon minä :D Tällä hetkellä isäntä on ihan myyty, silittelee ja halii Myytä, minkä kerkiää ja puhuu ja lässyttää kuin pikkuvauvalle. Ja hei, meillä on ekan kerran vauva, joka syö aina lautasensa tyhjäksi.

   Ragdollit ovat rodunomaisesti vähän koiramasia kissoja. Seuraavat joka paikkaan ja ovat kaikessa mukana. Jos oleilemme olkkarissa, Myy on siellä myös. Jos olemme työhuoneessa, Myy hakeutuu sinne myös ja tykkää olla myös sylissä. Uskomaton veijari <3 Tsemppiä käännytykseen!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kaunis on :) Tosin nyt jo "vähän" kasvanut näistä kuvista.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...