sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Kuuden euron muna

Aikaisemman munavertailupostauksen kommenteissa lupasin palata asiaan ison Kindermunan sisällöstä. Kinder Maxi Surprisen paino on 100 g ja se sisältää yllätyslelun. Hinta vaihtelee kuuden euron molemmin puolin riippuen kaupasta. Itse en olisi näin kallista munaa tytölle edes pääsiäiseksi hankkinut, mutta kuten aiemmin totesimme, isovanhemmilla on oikeus välillä hemmotella lapsenlastaan.

Kinder Surprise Maxin teema on mielestäni onnistunut. Jokainen iso muna sisältää Smurffiaiheisen lelun. Smurffit ovat sen verran vanha ja nykyäänkin pinnalla oleva juttu, että ne ovat tuttuja niin isovanhemmille, vanhemmille kuin itse lapsillekin. Toisaalta myös Pokemon -teema olisi voinut toimia.

Ison Kinderin tuoksu avattaessa foliokääreitä oli huumaava. Tyttö lupasi minulle suklaasta murusen, jos esitän ensin kuollutta, sitten auton liian aikaisin saanutta 17-vuotiasta ja sen jälkeen vielä näyttäisin täydellisen tyhmältä. Viimeinen oli muuten helposti toteutettu! Ja sain muruseni.

Leluna munassa oli koottava ja avattava Smurffitalo sekä Välkkysmurffihahmo. Tästähän voisi saada ihan kivan leikin aikaiseksi... Taisi silti viittä vaille 10-vuotiasta kiinnostaa suklaa lelua enemmän.

Kati

10 kommenttia:

 1. Mua onkin kiinnostanut millaisia leluja noista paljastuu, kun nykyään nuo yllätykset olleet niin surkeita. Mutta tuohan on ihan kiva yllätys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä munassa oli satsattu yllätysleluunkin. Ei mikään ihan huono! Ja suklaasta riitti vielä tytölle hyvin huomiseksikin, on sen verran iso.

   Poista
 2. Aika tyyriitä on nuo munat, joten tyydyimme tänä pääsiäisenä töhniksiin. Tosin ei meillä ole lapsiakaan kotona. Muutenhan summa olisi kerran pääsiäisessä aika minimi. ihana kuitenkin, että lelu on tota luokkaa, eikä joku nolo pikkuhely

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä syötiin kans muutama kaupan töhnis jo ennen pääsiäistä. Tyttö ei kelpuuttanut niitä kyllä. Ja kyllä ehdottomasti, Maxi Kinderin hintaluokka on kerta pääsiäiseen, ettei tässä kyllä mitään Smurffikylää pääse rakentelemaan :D

   Poista
 3. Nyt herahti vesikielelle, kun luin tän kirjoituksen. Minähän halusin tuon munan, mutta äiti ei ostanut. Toivottavasti saan puoleen hintaan heti pääsiäisen jälkeen alesta. :)
  Smurffilelut kelpaa mulle Pokemoneja paremmin. Smurffeiltahan on tulossa uusi elokuva minkä takia ovat taas pinnalla ja yllätysmunissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kinderin tuoksu oli kyllä huumaavan maximaalinen ja vedet kielelle herauttava! Toivottavasti alettavat näitä isoja munia pääsiäisen jälkeen. Toisaalta tämä on Kinder, joita muutenkin on kaupoissa ympäri vuoden... Smurffit ovat pinnalla elokuvineen. Smurffit: Kadonnut kylä taitaa pyöriä leffateattereissa parhaillaan.

   Poista
 4. Hieno yllätys! Meillä oli joskus joku ihan surkea lelu.
  T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kans joskus saaneeni isosta munasta samankokoisen yllätyksen, mikä 20 g munista putkahtaa. Olin pettynyt. Tämän munan yllätys oli selkeästi suuremmassa "keltuaisessa".

   Poista
 5. Hyvä että hinta jotenkin kompensoituu tuolla vähän paremmalla lelulla. Melkoisia kilkkeitä noista halpis-munista kyllä tulee. Meillä on aina pääsiäisenä jonain aamuna lapsille "muna-jahti" jolloin pikkumunia ja muutamia isompiakin yllätysmunia on piiloteltu ympäri kotia. Näihin kalliisiin en tänä vuonna lähtenyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tule munista juurikaan enää sellaisia mukavia keräilyjuttuja kuin omassa lapsuudessa. No, näitä smurffeja toki voisi keräillä, mutta hinta on tässä kohtaa harrastuksen tiellä :D

   Meillä on kans harrastettu aikaisemmin munien etsintää, mutta tänä pääsiäisenä se jäi jostain syystä väliin. Kukaan ei tainnut muistaa.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...