keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Huhtikuun Bette Box ja mielenkiintoinen päivävoidetuttavuus

Kerran kuukaudessa ilmestyvä Liv Box muuttui Bette Boxiksi vuoden vaihteessa ja koki samalla mielenkiintoisen kasvojen kohotuksen. Kosmetiikkaboxin idea pysyi samana, mutta toki odotukset ovat uudistuksen jälkeen olleet entistä korkeammalla tasolla.

Huhtikuun boxi herätti aluksi vähän ristiriitaisia tuntemuksia. Markettishampoota, huulivoidetta, irtoripsiä... Mutta testailujen jälkeen viimeistään tuli sitten jo se hymynkarekin kasvoille.
Irtoripset eivät päässeet testiin, eivätkä pääse. Vaikka omasta boxistani paljastuikin erityisen luonnolliset irtoripset, en lähde niitä siltikään kokeilemaan.  Monilla ripsareillakin ripset tulevat niin pitkiksi, että räpsyttimet ylettyvät ikävästi silmälasien linsseihin asti. Nämä räpsyttimet lähtevät kiertoon. Eiköhän näillekin räpsyttimille testaaja siis löydy. Eyluren 020 Naturals tekoripsien ovh. on 8,90 e/pari + ripsiliima. Somea selatessani huomasin, että räpsyjä oli BetteBoxilaisillekin mennyt ainakin paria eri mallia.
Herbinan Lip Candy huulivoide on vegaaninen tuote, joka omasta mielestäni on jotakin huulikiillon ja huulivoiteen väliltä. Huulivoiteeksi se on kovin ohut ja kiilloltaan vähän vaisu lopputulos taas ei houkuttele kutsumaan sitä huulikiilloksikaan. Omasta boxistani tupsahti sävy/maku Tropical Raspberry, jossa on erotettavina jotain makusävyjä ananaksesta ja vadelmasta. Voide antaa myös vähän kevyttä sävyä huulille. Herbinan Lip Candy sisältää hoitavia kasvisperäisiä öljyjä ja siinä on myös aurinkosuojakerroin SPF 10. Ovh. 4 e. Tätä huulivoidetta en olisi ehkä kaupasta itse oma-aloitteisesti ostanut, mutta pienen kokonsa ansiosta se kulkee mukavasti mukana ja tulee varmasti kevään aikana käytettyä.

Parin euron markettishampoo ei ole tuote, jota eniten Bette Boxista odottaa. Itselläni on kuitenkin aina käytössä kerrallaan toistakymmentä shampooputelia, joten kyllä sinne aina pari markettiversiotakin sekään mahtuu. Harvoin pesen kahta kertaa peräkkäin samalla shampoolla, mutta Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Shampoota olen nyt testimielessä käyttänyt useamman pesukerran verran, että saan kunnon käsityksen tuotteesta. Shampoon ovh. on 2,90 e, joten mitään suuria en sen lupaamilta ominaisuuksilta odottanut. Siinä on kiva pehmeä tuoksu, joka ei välttämättä ole kuitenkaan hajuherkimpien mieleen. Shampoo vaahdottuu todella hyvin ja pesee hiukset puhtaiksi. Mitään erityistä hoitavutta en shampoossa ole huomannut, mutta jos shampoo olisi kotoa lopussa ja pitäisi saada lähimarketista äkkiä uusi puteli, niin tämä voisi olla varteenotettava ja edullinen vaihtoehto.
Lähes jokaisessa Liv Boxissa ja nyt myös Bette Boxissa on Lumenen tuote. Lumene on uudistunut viime vuosina suuresti ja totisesti edukseen. Jostakin syystä en halua kuitenkaan jämähtää pelkkiin Lumenen tuotteisiin, mutta kokeilujen jälkeen huomaan monesti aina palaavani siihen parhaaseen eli Lumeneen.

Huhtikuun boxista kokeiltavaksi tuli Nordic Chic luomiväri. Somesta vilkuillessani näin boxeista tulleen Bette Boxaajille ainakin kolmea eri sävyä tästä solo-luomiväristä. Omasta paketistani paljastui sävy Glowing Sand, Hiekan Hohto, johon rakastuin välittömästi. Sävy on lähellä vaalean hiekan sävyä ja luomilla se näyttää luonnolliselta antaen kuitenkin mukavaa hehkua katseeseen. Luomivärin ovh. on 12.90 e.
Boxin ehdottomasti mielenkiintoisin tuote tulee kuitenkin tässä. Itselleni Ziaja kosmetiikkamerkkinä ei ollut ennestään tuttu, vaikka onhan sitä silloin tällöin kosmetiikkablogeissa hehkutettukin. Ziaja on puolalainen perheyritys, jonka ovat perustaneet farmaseutit Alexandra ja Zenon Ziaja vuonna 1989. Ziaja valmistaa korkealaatuisia kosmetiikkatuotteita, joissa yhdistyvät tieteellisesti tutkitut luonnolliset aineosat sekä moderni teknologia. Ziajan kosmetiikkaa ei ole testattu eläimillä.

Bette Boxista tuli testiin vuohenmaito kasvovoide, jossa on on myös suojakerroin SPF 20. Vuohenmaito pehmentää, silottaa ja kosteuttaa ihoa luonnollisesti. Voide auttaa myös ehkäisemään pigmenttimuutoksia ja juonteita sekä ihon ennenaikaista vanhenemista. Halusin testata voidetta välittömästi, vaikka pöydälläni on havaittavissa lievästi sanottuna pientä naamarasvaylitarjontaa jo ennestäänkin. Vuohenmaitokasvovoide sopii erinomaisesti meikinalusvoiteeksi. Se kosteuttaa ihanasti, mutta imeytyy ainakin omaan ihooni nopeasti. Tuoksua pelkäsin ennalta ihan turhaan. Voiteen tuoksusta tulee mieleen miedosti lapsuuden mummolan palasaippua, mutta itselleni kyseinen tuoksu ei näyttäydy mitenkään negaatioita herättävänä vaan päin vastoin tuoksu on oikein miellyttävä ja omaan nenääni sopivan mieto. Ovh. 50 ml tuubille on 11.90 e, joten hinnankiroissa tämä loistava voide ei ole alkuunkaan. Saattaa muuten olla, että ostin kyseiseltä merkiltä myös aurinkovoiteet kesäksi, sillä Ziaja on kautta linjan todella edullinen ja mielenkiintoinen kosmetiikkasarja. Pienenä innoittajana toimi myös boxissa tullut alekoodi Ziajan tuotteisiin Sokoksen verkkokaupassa.

Bette Box kustantaa 16,90 e kuukaudessa ja huhtikuun boxi ylittää tämän summan todella reippaasti. Usein osa Betten tuotteista on näyte- tai matkakokoisia, mutta huhtikuun boxin kaikki tuotteet olivat poikkeuksellisesti täysikokoisia. Täytyy myöntää, että irtoripsiä lukuunottamatta kaikki ovat omalla kohdallani ihan kelpo tuotteita. Erityisen mahtavaa oli tutustua Ziajaan ja luulenkin, että tästä alkoi pidempiaikainenkin tuttavuus, sillä paremmin merkin tuotteisiin tutustuttuani janoan ehdottomasti lisäkokemuksia.

Mitä piditte huhtikuun Bette Boxista?

Olen Bette Boxin pitkäaikaistilaaja, enkä siten ole yhteistyössä Bette Boxin kanssa, enkä hyödy tästä postauksesta mitenkään.

Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...