sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Liity Reima Clubiin!

Tiedän, että siellä ruudun takana on monia Reima-faneja. Ovathan kaikki liittyneet jo Reima Clubiin? Jos et ole, niin nyt on hyvä hetki liittyä, sillä liittymiskoodillani saat saat 5 euron etusetelin sähköpostiisi liittymisen jälkeen. Kun liityt ja käytät koodiani, myös minä saan 5 euron edun käyttööni. Edun saat käyttöön liittymällä Reima Clubiin osoitteessa www.reima.fi/liity ja käyttämällä koodia: AXV4NDDZ

Reima Clubiin liittyminen on maksutonta, eikä se velvoita mihinkään. Clubilaisena saa kuitenkin aina sähköpostitse tuoreeltaan tiedon Reimashopin* tai Reima myymälöiden tarjouskampanjoista, Reiman kilpailuista, tapahtumista, uutuuksista ja niin edelleen. Clubilaisena olen saanut käyttööni silloin tällöin myös kivan alekoodin tai postikuluttomuustarjouksen, joita ilman olisin muuten jäänyt. Tälläkin hetkellä verkkokaupassa on menossa postikuluttomuuskampanja, josta sain clubilaisena tiedon heti tuoreeltaan. (*kumppanuusmarkkinointilinkki)

Reima Clubilla on myös oma suosittu Test Patrol, johon arvotaan halukkaista Clibilaisista mukaan ajoittain noin kymmenkunta testiperhettä testaamaan Reiman vaatteita. Kannattaa siis liittyä mukaan Reiman ulkoiluhenkiseen porukkaan!

Käykääpäs osallistumassa myös edellisen postauksen upeaan lahjakorttiarvontaan, joka toteutetaan yhdessä Ekokivan kanssa!

2 kommenttia:

  1. Tästä vinkkaan bonusminiälleni, pikkuisen Sagan äidille. Voipi olla, että hän on jo klubilainen, mutta vinkkaan kuitenkin. Kiitos kivasta muistutuksesta!

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...