sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Syyskuun tököttivinkki

Syyskuun alkupuolella poikkesin töiden jälkeen H&M:lla odottaessani ystävääni kahvittelemaan kanssani keskustan uudehkoon kahvilaan. VR oli yllättäen myöhässä, joten ehdin pyöriä Henkkiksellä vähän pidempäänkin. Naistenosaston kassamyyjä kehotti minua pyörähtämään vielä alakerran kosmetiikkaosastollakin, sillä täysin uudistunut Beauty -osasto oli juuri lanseerattu. Tuotteet ovat kokeneen kunnon kasvojenkohotuksen ja Italiassa valmistetut meikkituotteet ovat kuulemma selvästi laadukkaampia edeltäjiinsä verrattuna. Olin kiinnittänyt kyllä alakerrassa olevaan ihmisvilinään huomiota jo liikeeseen sisään astellessani, mutta en ollut tajunnut sen johtuneen uudesta upeasta tököttiosastosta.
Klassinen huulipuna sävyssä Cream Chestnut, mattapuuteri sävyssä Porcelain, peitevoide sävyssä Ivory, ja musta nestemäinen rajausväri.
Mukaani tarttui muutama koeostos. Päätin ostaa kokeeksi sellaisia tuotteita, joita käytän päivittäin; nestemäinen rajausväri, peitevoide, huulipuna ja mattapuuteri.

Uudelta valmistajalta hankittu nestemäinen rajausväri jännittää aina eniten. Monet tussimaiset rajauskynät kuivahtavat turhan nopeasti, rajausjäljestä tulee epämääräisen suttuinen ja pisteenä iin päälle ne valuvat usein päivänmittaan silmän alapuolelle luoden "kauniin" pandaefektin. H&M:n nestemäinen rajausväri kuitenkin yllätti heti positiivisesti. Rajausjälki on siisti ja tussin kärki tarpeeksi ohut. Väri pysyy yllättävän hyvin koko päivän siinä, minne sen olen piirtänyt ja illalla se lähtee helposti pois sen enempää hankaamatta. Rajaustussi ei ole kuivahtanut parin viikon käytössä yhtään ja jälki, mikä rajauksesta jää, on edelleen musta niin kuin pitääkin. Taisin löytää uuden rajausvärisuosikin.
Yllättävän hyvä nestemäinen rajausväri jää ehdottomasti käyttöön.
Peitevoidetta käytän lähinnä tummien silmänalusten peittämiseen. Tuote on puolipeittävä ja mielelläni kerrostankin väriä kaksi kertaa tarpeeksi peittävän lopputuloksen saamiseksi. Tykkään lopputuloksesta ja käytettävyydestä. En ihmettele, vaikka kyseinen peiteväri päätyisi ostoskoriini myös jatkossa.

Huulipunat vaikuttivat ensikatsomalta räikeiltä, mutta lopulta löysin myös ne nudemmat sävyt, joita itse suosin arkimeikissä. Jos tykkää voidemaisista, pehmeästi levittyvistä peruspunista ilman kikkailuefektejä, niin voin suositella. Omat lempparipunani ovat tällä hetkellä vähän kuivakampia, lievästi metallihohtoisia ja mattapintaisia. Ei tämä klassinen voidemainen punakaan käyttämättä jää.

Mattapuuteri ilahdutti tarpeeksi vaalealla sävyllään iloisesti. Lisäksi nassu pysyy melko hyvin mattana koko päivän, vaikken puuteria lisäisikään päivän mittaan. Toki T-alue alkaa päivän mittaan killeellä, mutta jokatapauksessa olen puuterin tuntumaan oikein tyytyväinen. Ainoa asia, mikä harmittaa on se, ettei puuterin mukana tule vippaa laisinkaan vaan sellainen pitää hankkia erikseen.
Kuvat: H&M Beauty.
Summa summaruna voisin sanoa, ettei Henkkiksen Beauty -osasto ole todellakaan tarkoitettu pelkästään teineille vaan siinä on aineksia myös miellyttämään aikuisempaa ja vaativampaa makua. Monipuolisesta valikoimasta löytää helposti omat suosikkinsa. Itse tulen shoppailemaan tököttejä jatkossakin H&M:n Beauty -osastolta. Olen oikeastaan aika positiivisen yllättynyt!

Onko Henkkiksen uudet tökötit jo tuttuja?
Ps. Ilmainen toimitus kaikille tilauksille verkkokaupasta 4.10. asti koodilla 3143.

2 kommenttia:

 1. Kävin vilkaisemassa ja vitsi miten kivan näköisiä uudet tökötit on, tykkään kovasti ja ostinkin pari tuotetta. :) Vaikeaa oli jopa valita mitä ostaa, joten näistä on tosi kivaa kuulla kokemuksia. .)

  Kivaa tulevaa viikkoa Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän kivoja meikkituotteita, varsinkin rajauskynä ja mattapuuteri jäävät varmasti käyttöön pidemmäksikin aikaa. Varmasti tulee jatkossa kokeiltua muitakin H&M:n Beauty -osaston tuotteita. Melko vakuuttavaa! Harvemmin on tullut näitä vaateketjujen meikkisarjoja otettua kovin vakavasti, mutta tämä on kyllä ihan kokeilemisen arvoinen juttu.

   Kivaa tulevaa viikkoa sinullekin Tiia! :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...